Lapė pavogė išmanųjį telefoną ir savininkui išsiuntė SMS žinutę

Lapkričio pabaigoje Norvegijoje nutiko negirdėtas įvykis, šešiolikmetis Larsas Björckas su draugu nuvyko į mišką norėdami išmėginti naują programėlę išmaniajam telefonui, kuri prišaukia laukinius gyvūnus. Programėlė suveikė – iš miško išniro lapė ir sugebėjo atimti iš jaunuolių telefoną, praneša ruvr.ru.

Lapės sugauti paaugliams nepavyko. Tuomet L. Björckas pabandė paskambinti į savo telefoną, kad išgirstų kurioje pusėje yra telefonas. Jo nuostabai ragelį pakėlė lapė. Vaikinas pasakojo, kad girdėjo ją šnopuojant į telefoną. Po akimirkos lapė netgi sugebėjo jam išsiųsti nerišlią SMS žinutę.

„Tikriausiai norėjo man pasakyti, kad telefono niekada nebeatgausiu“, - juokėsi iš įvykio telefono netekęs ir SMS žinutės iš lapės sulaukęs L. Björckas.


Šiame straipsnyje: lapėSMSGyvūnai

NAUJAUSI KOMENTARAI

PETRVS

PETRVS portretas
Tuomet L. Björckas pabandė paskambinti į savo telefoną, kad išgirstų kurioje pusėje yra telefonas. Jo nuostabai ragelį pakėlė lapė. Vaikinas pasakojo, kad girdėjo ją šnopuojant į telefoną. Po akimirkos lapė netgi sugebėjo jam išsiųsti nerišlią SMS žinutę. Jeigu lapė iš jo atėmė telefoną, klausimas, kaip jis perskaitė SMS žinutę?

Tūpui žurnalistui

Tūpui žurnalistui portretas
Chebra, gal jau baikit rūkyt žolę prieš rašydami tokius straipsnius??? Didesnio "briedo" naujienų svetainėje nesu skaitęs...

true

true portretas
cia idomu kas vartoja pigius narkotikus? Zurnaliugos ar telefono savininkas?
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių