K.Sutherlandas laimingas, kad turi darbą

Aktorius Kieferis Sutherlandas, praėjusiais metais prisijungęs prie virtinės aktorių, turėjusių nemalonumų su policija dėl vairavimo išgėrus, iki šiol dėkoja savo laimingajai žvaigždei. „Emmy" ir „Auksinio gaublio" laureatas yra dėkingas visiems kino pasaulyje dirbantiems žmonėms už tai, kad jis iki šiol išsaugojo savo darbą.

Didelių nemalonumų K.Sutherlandas sulaukė praėjusių metų rugsėjį Los Andžele, kai vairavo automobilį būdamas neblaivus. Už tai aktorius 48 dienas sėdėjo kalėjime, kur praleido netgi Kalėdines šventes. K.Sutherlandui ši pamoka buvo ypač gėdinga, nes paprastai už tokius „nuotykius" yra baudžiamos jaunos garsenybės. Tuo tarpu jis kalėjime turėjo tyliai sutikti savo 41-ąjį gimtadienį.

Dabar, atsigavęs po patirtų nemalonumų ir vėl sugrįžęs į šou „24" filmavimo aikštelę, aktorius yra laimingas, kad sulaukia kvietimų vaidinti. Naujausias K.Sutherlando darbas - pagrindinis vaidmuo siaubo juostoje „Veidrodžiai".

„Padariau išties kvailą klaidą, todėl esu labai dėkingas už galimybę sugrįžti į darbą, kurį labai mėgstu ir kurį dirbdamas jaučiuosi saugus. Turiu draugų, kurie iškrėtė panašias nesąmones, kainavusias jiems tikrai brangiai", - sėkminga nemalonios istorijos pabaiga džiaugėsi Kieferis Sutherlandas. Naujame režisieriaus A.Aja filme „Veidrodžiai" jis tapo buvusiu policininku, kuris nuo per veidrodžius iš kito pasaulio besiveržiančių piktųjų dvasių desperatiškai bando apsaugoti savo šeimą.

Siaubo filmo „Veidrodžiai" premjera Lietuvoje - rugpjūčio 15 dieną. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių