Kriminalas: buldogas pašovė savo šeimininką?

Vyras tikina, kad jo augintinis anglų buldogas pašovė jį pistoletu, skelbia telegraph.co.uk.

35 metų Gregory Lane Lanieris Sebringo miestelio (Floridos valstija, JAV) policijai pasakojo, kad jo neužtaisytas 9 mm pusiau automatinis Beretta pistoletas buvo neužtaisytas ir voliojosi ant sunkvežimio grindų. Vyras dažnai keliauja su savo augintiniu. Vyro teigimu, jo šuo kelionės metu buvo ant grindų ir greičiausiai užmynė ant pistoleto. Šis iššovė ir sužeidė savininką.

G. Lanierio žaizdą apžiūrėję vietinės klinikos gydytojai pasakojo, kad žaizda nerimta.

Kaip galėjo iššauti neužtaisytas pistoletas? Policija spėja, kad viena kulka galėjo būti likusi pistoleto vamzdyje. Ginklo saugiklis galėjo būti neįjungtas.

Su žurnalistais bendravę policininkai į šią istoriją žiūri skeptiškai. Esą yra įtarimų, kad istorija išgalvota. „Sužeistasis teigia, kad buvo būtent taip. Tai jo versija“, – komentavo Sebringo policijos viršininkas Steve Carras.

„Bylos nekėlėme ir atidžiau įvykio netirsime, nes nėra jokių įrodymų, kad įvykis susijęs su kokia nusikalstama veikla. Floridos valstijoje nereikia leidimo įsigyti ginklui“, – teigė policininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Chi...

Chi... portretas
Šį šūnelį reikėtų įtraukti į biatlono rinktinę - taikliai šaudo ir greitai bėga. Daug aukso medalių laikėtų.

Faustas

Faustas portretas
Tai tik pabaiga. O pradžia buvo tokia- kalė bandė išprievartauti savo šeimininką, bet šeimininkas geismo neparodė. Tada kalė čiupošautuvą ir pagrasino, kad nušaus, jei jis jos nepatenkins. Šeimininkas tik nusijuokė ir...gavo kulką į galvą.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių