Konkurse jėgas išbandė dantų technikai

Konkursuose jėgas išbando ne tik šokių projektų dalyviai, šalių gražuolės ar dainų autoriai, tačiau ir retų profesijų atstovai – dantų technikai, gaminantys ir taisantys dantų protezus.

Lapkričio 4 dieną Kauno kolegijoje vykusiame studentų konkurse išrinktas profesionaliausias dantų technikas, kurio gebėjimais džiaugsis būsimieji darbdaviai.

Šiais metais tarp Kauno studentų geriausiai dirbančia dantų technike pripažinta Kauno kolegijos Sveikatos priežiūros fakulteto Dantų technologijos trečio kurso studentė Monika Eismontė, kuriai atiteko pagrindinis prizas – tobulinimosi kursai užsienyje. Kitų metų pavasarį M. Eismontė turės galimybę plėsti žinias ir lavinti įgūdžius Vokietijoje.

Antrosios ir trečiosios vietų laimėtojams – Airidui Cikanavičiui ir Justinui Margevičiui buvo padovanoti  1000 ir 500 litų vertės dovanų čekiai, už kuriuos studentai galės įsigyti technologijos medžiagų. Pirmos, antros, trečios vietų nugalėtojams taip pat skirtos Kauno kolegijos skatinamosios stipendijos.

Dantų technologijos profesinio meistriškumo renginyje jėgas išbandė devyni studentai, kurie turėjo pagaminti dantų protezą – cirkonio oksido keramikos vainikėlį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių