Kiniškų klonų gamintojas ketina teistis su „Apple“ dėl „iPhone 5“

Mobiliųjų įrenginių, kurių gaminami klonuojant originalus, gamintojas iš Kinijos ketina pradėti per teismus kovoti prieš kompaniją „Apple“, jeigu ši Kinijoje išleis savo naująjį išmanųjį telefoną „iPhone 5“.

Kaip absurdiškai tai beskambėtų, tačiau „klonų gamykla“ ketina įrodyti, jog būtent jai priklauso nuosavybės teisės į išorinę šio telefono išvaizdą.

Kompanijos „GooPhone“ iš Hong Kongo veiklos schema ypatingai neslepiama, tačiau ir neafišuojama. Neva naujos kartos „Apple iPhone“ nuotraukos per paskutinius keletą mėnesių buvo publikuojamos įvairiuose interneto portaluose. Visi besidomintys tuo daugiau ar mažiau turi supratimą, kaip galėtų atrodyti dar neanonsuotas penktosios kartos „Apple“ išmanusis telefonas.

Visa tai turėdamas omenyje, kinų gamintojas nusprendė, jog pirmumo teisę į šio išmaniojo telefono dizainą turi tas, kas pirmas išleido jį į rinką, o kopijomis yra visi produktai, kurie debiutavo vėliau. Tai reiškia viena: kompanija „GooPhone“ tvirtina, jog ji išleido originalą, o tikrasis „iPhone“ bus ne kas kita, o klonas.

Ir jei „Apple“ pradės tiekti savo naująjį „iPhone“ į Kinijos rinką, tai kinų kompanija tiesiog paduos amerikiečių korporaciją į teismą. Vargu, ar tai grės kažkokiomis rimtomis pasekmėmis kompanijai „Apple“, tačiau reikia turėti omenyje, jog Kinijos teisminės instancijos gali būti neprognozuojamos.


Šiame straipsnyje: Iphone 5iphoneApple

NAUJAUSI KOMENTARAI

jega

jega portretas
pyptelejo tiem peredastams atgal ju korta :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

nesvarbu

nesvarbu portretas
pz tai darbar Orginalus iPhone 5 jau klonas :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių