Kinijoje parduotuvę apvogė 10-metė žaidimų maniakė

Bet kokia priklausomybė yra ne pats maloniausias dalykas pasaulyje, o tai dar kartą įrodė 10 metų amžiaus mergaitė iš Kinijos, kuri kenčia nuo žaidimų manijos. Šaltinių teigimu, nepaisant savo kuklaus amžiaus, kinė sugebėjo apvogti parduotuvę. Viso to priežastimi tapo mergaitės priklausomybė nuo žaidimų, dėl kurios ji ryžosi savo „žygdarbiui“. Vis tik ji neįvertino vieno faktoriaus – parduotuvė buvo stebima vaizdo kameromis.

Parduotuvės kasininkas, pastebėjęs pinigų trūkumą, iš karto ėmėsi vaizdo įrašų peržiūros, o vėliau iškvietė policiją, kuriai ir turimą filmuotą medžiagą. Reikia paminėti, kad mergaitė pavogė pinigų, kurių suma lygi maždaug 4240 litų. Įdomiausia yra tai, jog gana greitai mergaitė sugrįžo į parduotuvę, tačiau jau tam, kad išleistų pavogtus realius pinigus į virtualius, kurie skirti atsiskaityti kompanijos Tencent QQ žaidimuose.

Pranešama, kad dėl savo amžiaus (vietos įstatymai numato bausmę tik vyresniems nei 14 metų) mergaitė nesusilauks už tokią vagystę skirtos bausmės. Jai teko grąžinti likusius pinigus, o taip pat gauti pylos ne tik iš policijos pareigūnų, bet ir nuo senelių, kurie daugumą laiko prižiūri anūkę, kadangi tėtis labai daug laiko praleidžia darbe. Kartu galima tik dar karti paagituoti tėvus skirti daugiau laiko savo vaikams – juk ši istorija yra tikrai pamokanti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių