Kinai klonavo „Microsoft Surface“ dar nepradėjus ja prekiauti

Planšetiniai kompiuteriai „Microsoft Surface“ dar net nepasirodę prekyboje jau tapo kinų auksarankių, mėgstančių kopijuoti visuomet ir viską, taikiniu.

Pavyzdžiui, portalo „Techdigest.tv“ žurnalistams neseniai pasibaigusioje parodoje IFA 2012 pavyko aptikti plakatą, demonstruojantį „Microsoft Surface“... su šiek tiek pagerintomis charakteristikomis.

Pirmas ir, matyt, pats svarbiausias kinų klono, kurį ketina išleisti firma „FView“, ypatumas – galimybė pasirinkti tarp dviejų operacinių sistemų: „Windows 8“ arba „Android 4.1 Jelly Bean“. Sunku pasakyti, kaip į panašią „kaimynystę“ žiūrės „Microsoft“, tačiau vartotojams, reikia manyti, tokia alternatyva patiks.

Antroji įrenginio ypatybė – ekranas: sprendžiant iš reklaminio plakato, planšetinis kompiuteris gaus sensorinį ekraną su 13,3“ įstrižaine ir 1280 x 800 raiška bei IPS matrica. Aparatinės dalies pagrindą sudaro dviejų branduolių 1,6 GHz procesorius, bevielio ryšio moduliai „Wi-Fi“ ir „Bluetooth“.

„FView Surface“ varianto premjera, tikėtina, įvyks po operacinės sistemos „Windows 8“ oficialios premjeros, kurios sulauksime spalio 26 d. Arčiau debiuto momento taps daug aiškiau, ar kinų kompanija „FView“ visus „vedžioja už nosies“, talpindama nestandartinio įrenginio reklamą ir taip siekdama pritraukti papildomo dėmesio, ar neoriginalus „Surface“ iš tikrųjų išvys dienos šviesą.


Šiame straipsnyje: MicrosoftwindowsWindows 8

NAUJAUSI KOMENTARAI

lietuvis

lietuvis portretas
Labas, negi Chinia aplenkė Russia, ar Russia nesigiria ?

jo

jo portretas
vertas dėmesio :)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių