Kas yra tikra greito maisto tauta?

Amerikiečiai dažnai vadinami greito maisto tauta, tačiau naujas tyrimas verčia suabejoti šiuo stereotipu, rašo JAV laikraštis "USA Today".

Tyrimo autoriai apklausė 10 tūkst. žmonių dvylikoje šalių ir nustatė, kad 44 proc. amerikiečių taip mėgsta greitą maistą, kad negalėtų jo atsisakyti. Tačiau Bulgarijoje tokių žmonių yra net 68 proc. Mažiausiai greito maisto mėgėjų gyvena Švedijoje (19 proc.) ir Malaizijoje (20 proc.).

Tyrimą atlikusios kompanijos „Synovate“ viceprezidentas Gregas Chu aiškino, kad amerikiečiai blaškosi tarp meilės ir neapykantos greitam maistui: „Mums patinka patogumas. Mums patinka skonis. Bet mes žinome, kad jis kenksmingas.“

Tyrimas buvo atliekamas Brazilijoje, Bulgarijoje, Kanadoje, Kinijoje, Indijoje, Malaizijoje, Nyderlanduose, Ispanijoje, Švedijoje, Jungtiniuose Arabų Emyratuose, Jungtinėje Karalystėje ir Jungtinėse Valstijose.


Šiame straipsnyje: greitas maistas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Crocodilas

Crocodilas portretas
Keista del Svedijos, ten kaip tik pastebejau apsciai makdonaldu, ir mano pazistami vietiniai visai kerta ta greitmaisti :)

to crocodilas

to crocodilas portretas
nesomingas tyrimas per 12 saliu apklausti tik 10k zmoniu maziausiai is vienos salies reikejo tiek apklausti kad tyrima sbutu nusisekes :)

qaw

qaw portretas
Pasižiūrėjus į mūsų kai kurių moterėlių užpakalius, atrodo, kad pas mus greitas maistas jau padarė iš stirnų begemotus.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių