Jaunojo lyderio mokykla ruošiasi startui

Rugsėjo 25-26 dienomis Vytauto Skirkos sodyboje startuos Jaunojo lyderio mokykla, kuri suburs 15 Lietuvos studentų ir moksleivių, siekiančių savo mokslines idėjas paversti tikrove.

Šios mokyklos siekis kuo glaudžiau sujungti verslą bei mokslą, įgalinant praktiškai pritaikyti studijose  įgyjamas teorines žinias. Mokyklos studentai kiekvieną mėnesį dalyvaus seminaruose, kuriuose sieks savo turimas idėjas ir mintis sujungti su verslu. Taip pat gilins savo žinias teisės, psichologijos, vadybos ir kitos sferose.

Mokyklos dalyviai surinkti su pačiomis įvairiausiomis idėjomis: biokuro panaudojimo srityje, robotų gamyboje, chemijoje ir kitose. Na o vienas dalyvis tikisi sukurti miesto „simuliatorių“, kuris padės išvengti automobilių spūsčių.

Pirmuosiuose mokymuose skirtingo amžiaus, patirties ir pomėgių dalyviai sieks tapti tikra komanda. Atlikinėdami įvairias praktines užduotis stengsis analizuoti save bei savo kolegas.

Kaip teigia jaunojo lyderio mokyklos direktorius Marius Poškus: „sieksime, kad jaunieji lyderiai gebėtų dirbti ne tik vieni, tačiau ir komandoje, nes tai itin svarbu plėtojant savo verslą.“

Jaunojo lyderio mokykla – pirmoji ugdymo įstaiga Lietuvoje, siekianti atrasti bei išugdyti būsimuosius mokslininkus – lyderius (moksleivius ir studentus) kuo sėkmingesniam savo lyderystės potencialo išnaudojimui verslo sektoriuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių