Įspūdingi keisto telefono pardavimai užčiaupė skeptikus

Per kiek daugiau nei mėnesį po „Galaxy Note II“ išmaniųjų didelio ekrano telefonų išleidimo „Samsung“ jau pardavė virš 3 milijonų jų vienetų.

Dailymail.co.uk rašo, kad Pietų Korėjos kompanija, didžiausia pasaulyje išmaniųjų telefonų gamintoja, pranešė, kad prireikė 37 dienų pasiekti šiam pardavimo rodikliui.

„Note II“ pirmiausiai išleistas Pietų Korėjoje rugsėjį, o spalį - JAV bei kitose šalyse.

„Samsung“ „Note“ sėkmingas pasirodymas rinkoje išsklaidė abejones dėl jo didelio dydžio ir kad jis atrodo keistai kalbant priglaustas prie veido.

„Note“ yra vienas iš kelių 5 colių išmaniųjų telefonų rinkoje nuo pirmojo modelio išleidimo pernai, kai kurių žmonių laikytas „nei šiokiu, nei tokiu“ - nei planšetiniu kompiuteriu, nei išmaniuoju telefonu.

Tačiau šiemet telefonų gamintojai pradėjo didinti savųjų modelių ekranus. Netgi „Apple“ išleido didesnį 4 colių „iPhone“.

„Note“ yra vienas iš dviejų svarbiausių „Samsung“ mobiliųjų įrenginių aukštos klasės išmaniųjų telefonų segmente, kartu su Galaxy S III modeliu.

Naujausios kartos „Note“ turi 5,5 colio įstrižainės ekraną ir skaitmeninį parkerį rašymui.

Pietų Korėjos firma tikisi, kad „Note II“ ir „Galaxy S III“ modeliai padės jai išlaikyti rinkos lyderės pozijas per svarbųjį šventinį metų ketvirtį, kai daugybė naujovių traukia pirkėjų dėmesį.

Tyrimų firma IDC skelbia, kad „Samsung“ kompanija pirmavo pasaulinėje išmaniųjų telefonų rinkoje trečiąjį metų ketvirtį, pardavusi 56,3 milijonus įrenginių, daugiau nei dvigubai aplenkdama konkurentę „Apple“ su 26,9 milijonais parduotų „iPhone“.

Pasak IDC, abi kompanijos užėmė apie 46 procentus pasaulinės išmaniųjų telefonų rinkos.


Šiame straipsnyje: Samsung Galaxy Note IItelefonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vartotojas

Vartotojas portretas
Pabandykit menesi iphona, po to samsunga ir suprasit, kad samsungas chlamas

skorpis

skorpis portretas
judejimas ne ta kryptimi: zaidimu konsoles turi buti dideles o telefonai -kuo mazesni...

na

na portretas
tie nauji Samsungai labai keistai laiko, iki metų eina neblogai o po metų pradeda durnavoti
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių