„InfoShow 2013“ – informatiškiausias festivalis Lietuvoje

Kauno Technologijos Universiteto Informatikos fakulteto Studentų atstovybės „InfoSA“ organizuojamas festivalis balandžio 12-21 dienomis kviečia visus ne tik tobulėti, bet ir pasinerti į tikrąją kultūros ir studentiškų pramogų fiestą.

Renginių tvarkaraštis

Balandžio 12-14 d. – „Lan Party“  - kiekvienais metais žaidimų fanus pritraukiantis renginys, kurio metu dalyviai rungiasi oficialiuose populiarių žaidimų turnyruose bei papildomose rungtyse. „Lan Party“ jau vertinamas ne tik pramogų ištroškusių studentų, bet ir geriausių Lietuvos žaidėjų.

Balandžio 17 d. – „Grifų medžioklė“ - puiki proga parodyti savo genialumą, fotografijos sugebėjimus ir smagiai praleisti laiką. Taisyklės labai paprastos:  3 – 5 žmonių pašėlusiai linksma komanda su fotoaparatu turi kuo įdomiau, šmaikščiau bei originaliau nufotografuoti sąraše pateiktus objektus, daiktus ar situacijas (pvz. keturlapis dobilas, troleibuso nindzė). Šiuos žodžius sužinosite tik žaidimo pradžioje. Kiekvienoje nuotraukoje turi būti bent vienas komandos narys, tad konkursas taip pat taps ir šmaikščia fotosesija.

Balandžio 18 d. – „Numesk seną – gauk naują“.  Jei nusibodo senasis telefonas ir norisi spėti paskui šiandienos telefonų mados tendencijas,  šveisk savo senąjį kuo toliau ir už tai mes Tau padovanosime naują išmanųjį telefoną! Nepamiršk atsivesti draugų, nes laukia daug nepamirštamų linksmybių ir siurprizų!

Balandžio 18 d. – „Barų Vakaras“. Šeši barai - šeši muzikos stiliai! Šis šūkis sujungs populiariausius Kauno barus ir suvienys alternatyvios muzikos gerbėjus legendiniam vakarėliui. Nepamirškite jau tradicija tapusia “Barų vakaro” transporto priemonės – „InfoTroleibuso“. Šįkart kelionėje aplink Laisvės alėją troleibuso ūsus bandys nutraukti „Three arm people“. Nepraleiskite išskirtinės galimybės gauti “Barų vakaro bėgiko” sertifikatą.

Balandžio 19-21 d. – „Anime Nights“ – tai didžiausias japonų animacijos ir japonistikos renginys Kaune, šiemet vyksiantis kino teatre „Romuva“. Renginys vienijantis tiek „Anime“ fanus, tiek tuos, kurie nėra abejingi unikaliam kinui ar tolimųjų rytų kultūrai šiais metais vyks jau 8 kartą. Vienas iš renginio siekių - atskleisti kitokį kino bei animacijos pasaulį ir rytietiškos kultūros subtilybes. Net dvi naktis neatitraukdami akių nuo ekrano galėsite stebėti geriausius bei naujausius japoniškos animacijos filmus bei serialus. „Anime Day“ – tai viso renginio dalis, vykstanti tarp dviejų „Anime Nights“ naktinių dalių. Sutraukianti platesnę auditoriją smalsių praeivių „Anime Day“ parodo kitokį „anime“ mylėtojų gyvenimo būdą. Šiais metais bus rengiami, ne tik jau tradicija tapę renginiai, tokie kaip: persirengimų ir pasirodymo konkursas „Cosplay“, AMV (muzikinių anime klipų) ir „Manga“ (japoniškų komiksų) peržiūros konkursai,  bet ir „Anime Nights“ Protmūšis, japonistikos meno kampeliai ir pirmą kartą vyksianti – „Cosplay“ eisena Kauno Laisvės Alėja! „Anime Day“ yra kupina įvairiausių pramogų ir gerų emocijų, o svarbiausia – visa tai nemokama.

„InfoShow“ festivalyje be kai kurių jau kultiniais tapusių renginių, taip pat, bus rengiamos konferencijos, orientuotos tiek į studentus, tiek ir į platesnę visuomenės auditoriją. Konferencijose pasisakys savo sričių specialistai aptarsiantys karščiausias naujienas šiomis temomis:

Balandžio 13 d. „Hack“ konferencija;

Balandžio 15 d. „Mobile Dev“ konferencija;

Balandžio 16 d. Multimedijos konferencija;

Balandžio 17 d. Technologijų konferencija;

Balandžio 20 d. Web konferencija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cheap nfl jerseys from china

cheap nfl jerseys from china portretas
 great thing about erotica is that it could be enjoyedby a wide audience, and appreciated by
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių