Per ilguosius savaitgalius - į Europos didmiesčius

Kelionių agentūra „Delta-Interservis" kartu su aviakompanija SAS siūlo iš Palangos keliauti į Europos didmiesčius ir praleisti ten savaitgalius.

„Iki šiol norint praleisti savaitgalį Romoje ar Paryžiuje, Vakarų Lietuvos gyventojams tekdavo kelias valandas važiuoti į Vilnių arba Rygą, dabar, vaizdžiai kalbant, kelias į Europą ženkliai sutrumpėjo, - sako „Delta-Interservis" direktorė Lina Vaitkevičienė. - Išskridę iš Palangos oro uosto keliautojai galės lengvai, greitai ir nebrangiai pasiekti garsiuosius Europos miestus ir praleisti juose porą naktų".

L.Vaitkevičienės manymu, ši galimybė turėtų sulaukti nemažo susidomėjimo, ypač artėjant ilgiesiems vasaros savaitgaliams, kuriuos daugelis norės praleisti ne Lietuvoje.

„Ilgieji savaitgaliai Lietuvoje sutampa su įvairiais renginiais Europos miestuose, tokiais kaip vienas didžiausių vasaros festivalių Roskilėje, esančioje netoli Danijos sostinės Kopenhagos, kuris vyks liepos 3-6 dienomis, - sako L.Vaitkeviečienė. - Tačiau tai - tik viena iš daugybės galimybių praplėsti savo akiratį. Pramoginių ir kultūrinių renginių Londone, Romoje, Paryžiuje ar Nicoje nestinga visus metus".

Į siūlomą savaitgalio kelionės paketą, kurio kaina, priklausomai nuo maršruto, yra nuo 1009 litų žmogui, įeina lėktuvo bilietas ir dvi nakvynės 3 žvaigždučių viešbutyje su pusryčiais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių