Idealiausiais metų skirtumas tarp moters ir vyro - 4 metai ir 4 mėn.

 

Vyresniais vyrais besižavinčioms moterims vertėtų rinktis tą, kuris 52 mėnesiais vyresnis, skelbiama naujausiame tyrime.

Net 33 procentai moterų buvo įsitikinusios, "nebūtų protinga" megzti pažintį ir svajoti apie gyvenimą kartu su partneriu, kuris vyresnis daugiau nei 7 metais. Beveik tiek pat moterų laimingiausios pasaulyje būtų radusios 50-57 mėnesiais vyresnį partnerį, skelbia femalefirst.co.uk.

Beveik visos sutiko – vyras turi būti vyresnis, ir tik 100, arba 1 iš 20-ties pasisakė už draugystę su daug jaunesniais.

Dauguma už vyresnius pasisakiusiųjų pripažino, kad norėtų išsiaiškinti apie mylimojo buvusiąsias.

Daugiau nei trečdalis moterų manė, kad susipažystant su vyresniu derėtų įvertinti jo turtus, o 18 proc. prasitarė nemanančioms, kad joms būtų paskutinis. Net ketvirtadalis apklaustųjų prisipažino, kad gatvėje pamačiusios panelę su žymiai vyresniu vyrų, jai norėtų "įkasti" – "aukso ieškotoja".

Finansinis stabilumas buvo viena didžiausių priežasčių, kodėl moterys rinkdavosi vyresnį partnerį. Daugiau nei pusė teigė negalinčios sau leisti vienos išsinuomoti buto.

Kitos priežastys moterų pasirenkant vyresnio amžiaus vyrų yra, kad jūs galite mokytis kitokią perspektyvą iš savo partnerio, taip pat jaunių apibrūžinimas vyresnio partnerio.

Tokią išvadą padarė Confused.com, apklausę daugiau nei 2000 asmenų. Tik mažiau nei pusė respondentų amžiaus skirtumo skaičiavimą vertino skeptiškai. Esą jokio „aukso vidurio nėra“.


Šiame straipsnyje: darni poraporų santykiaimeilė

NAUJAUSI KOMENTARAI

kvailyste

kvailyste portretas
Tikra nesamone su tom savo statistikom. Beje, mano buves vyras kaip tik vyresnis 4m ir truputi daugiau nei 4 men. Ne amzius itakoja gerus tarpusavio santykius. ir beje, kodel kazkam turi rupeti, kas gyvena su jaunesniu ar vyresniu partneriu. Jeigu jiems gerai, kad ir metus ar 10m. juk tai irgi laime?

aha

aha portretas
daug jaunesnio nori tos, kurioms vyras reikalingas dėl sekso. O tokių moterų yra tikrai labai mažai. Ką šita statistika ir parodo.

Vyras su patirtim

Vyras su patirtim portretas
Geriausiai zmones sutaria, jei sutuoktiniu amzius panasus.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių