IBM konferencijoje – aktualiausi informacijos saugumo klausimai

Šį ketvirtadienį informacinių technologijų bendrovė „IBM Lietuva“ rengia jau tradicine tapusią „Programinės įrangos dieną”.

Šiemet dalyviams bus pristatytos technologijos, gelbstinčios kasdieninėje organizacijų veikloje, taip pat bus aptarta programinės įrangos reikšmė įmonių darbo efektyvumui.

„Programinės įrangos diena 2010“ skirta trims pagrindinėms temoms – IT sistemų saugumui, verslo procesų valdymui ir duomenų valdymui, analizei bei optimizavimui. Konferencijos metu savo pranešimus skaitys įvairių sričių IT specialistai ir ekspertai iš viso pasaulio.

Renginio ašimi tapęs duomenų ir informacijos saugumas, pasak ekspertų, yra viena opiausių problemų šių dienų organizacijose. „Programinės įrangos dienos“ dalyviai bus supažindinti ne tik su pažangiausiais saugumo sprendimais, bet ir jų suteikiamomis galimybėmis.

Naujausias saugumo tendencijas aptars IBM interneto saugumo sistemų specialistas Michał Ceklarz, duomenų bazių saugumo sprendimus pristatys IT bendrovės „Cetus“ atstovas Romas Remeika, o IBM „Tivoli“ sistemų saugumo specialistas Jan Bojtos savo pranešime aptars naujausius serverių saugumo pasiekimus.

 IBM programinės įrangos grupės pardavimų Centrinės ir Rytų Europos regionams viceprezidentas Dale E. Rebhorn skaitys pranešimą apie iššūkius ir sunkumus, su kuriais dėl programinės įrangos šiandien susiduria organizacijos, ir galimybes juos įveikti.

„Programinės įrangos dieną 2010“ pradėsiantis „IBM Lietuva“ vadovas Irmantas Kandratavičius teigia, kad šiandien užtikrinti efektyvų duomenų ir informacijos valdymą bei saugumą įmonėms tampa gyvybiškai svarbiu uždaviniu. „Kiekvieno verslo proceso efektyvumas vis labiau priklauso nuo technologijų ir programinės įrangos, todėl susipažinti su naujausiais sprendimais šioje srityje pravartu ne tik didelių kompanijų, bet ir mažesnių įmonių vadovams bei specialistams“, - sako I.Kandratavičius.

„Programinės įrangos diena 2010” įvyks šių metų spalio 14 d. „Crown Plaza“ viešbutyje M. K. Čiurlionio g. 84 Vilniuje. Renginio pradžia 8.30 val. 


Šiame straipsnyje: IBMPrograminės įrangos diena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių