Į Lietuvą atvyksta mokslo pasaulio žvaigždė Johnas Cohnas

Skaityti pranešimų ir demonstruoti mokslinių eksperimentų į Lietuvą atvyksta visame pasaulyje garsus mokslininkas, kompiuterių inžinierius bei IBM mokslinės tarybos narys daktaras Johnas Cohnas.

Pasišventęs mokslininkas ir mokslo populiarintojas, dėl savo gebėjimo neįprastais būdais paprastai ir šmaikščiai perteikti net ir sudėtingas mokslines idėjas bei technologijų veikimo principus, neretai vadinamas pašėlusiu mokslininku.

Johnas Cohnas pristatys keturias svarbiausias pasaulį pakeisiančias technologijas, o Forumo dalyviams gyvai pademonstruos nedidelį mokslinį eksperimentą.

idelis dėmesys šiųmečiame renginyje bus skirtas naują serverių erą pradėjusiems „Pure Systems“ sprendimams, kurių veikimas bus pademonstruotas ir praktiškai, taip pat sparčiai populiarėjančioms internetinės arba debesų kompiuterijos technologijoms ir vis didesnę svarbą įgaunančiam duomenų saugumui.

„Šiandienis pasaulis yra neatsiejamai susijęs su šiuolaikinėmis technologijomis“, - teigia „IBM Lietuva“ verslo vystymo direktorius Ainis Kavaliauskas, - „Informacinės technologijos ir efektyvus jų panaudojimas tapo vienu svarbiausių socialinio gyvenimo aspektų bei sėkmingo verslo veiksnių, todėl kaip ir kiekvienais metais pasistengėme pakviesti įdomius ir IT sritį geriausiai išmanančius pranešėjus, kurių įžvalgos ir patarimai padės renginio dalyviams žengti koja kojon su naujausiomis technologijų pasaulio tendencijomis“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių