„Google Analytics“ naudotojams - statistika realiuoju laiku

„Google Analytics“ realaus laiko statistika yra labai naudingas dalykas tiems, kurie nesinaudoja tokiais servisais kaip „Chartbeat“ ar „Woopra“.

Nors šis įrankis buvo pristatytas dar 2011-aisiais, tačiau „Google“ šiomis dienomis pranešė, kad „Analytics“ naudotojai artimiausiu metu sulauks įdomių atnaujinimų.

Nuo šiol savo „Analytics“ paskyroje kiekvienas vartotojas ne tik matys kiek tuo metu jo tinklalapyje vieši lankytojų, bet ir kokiais įrenginiais jie naudojasi – mobiliaisiais, planšetiniais ar stacionariais. Be šio atnaujinimo „Google“ savo vartotojams pasiūlė susikurti ir veiksmus, kurie tinklalapyje bus sekami. Nuo šiol susikūrus sekamus įvykius bus galima stebėti kiek žmonių vienu metu peržiūri tinklalapyje esantį vaizdo įrašą, siunčiasi kažkokį failą ar atlieka kokią nors kitą veiklą.

Be viso to, realaus laiko lankytojus bus galima ir segmentuoti. Tai reiškia, kad galėsite žiūrėti kiek lankytojų jūsų tinklalapyje šiuo metu yra iš Vilniaus, su sąlyga, kad jie naudojasi planšetiniais kompiuteriais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių