Gimdymo namuose padaryta klaida išaiškėjo po pusės amžiaus

Dvi amerikietės tik sulaukusios 56-erių sužinojo, kad yra seserys ir buvo supainiotos gimdymo namuose, pranešė JAV televizija „ABC News“.

Fosilio mieste gyvenanti DeeAnn Angell ir Kondone įsikūrusi Kay Rene Reed gimė tą pačią dieną 1953 m. pavasarį, užaugo, ištekėjo, sulaukė vaikų ir anūkų. Iki šiol jos nieko nežinojo apie Hepnerio miesto gimdymo namuose padarytą klaidą.

Ji išaiškėjo praėjusiais metais, kai su K.R.Reed broliu Bobby Reedu susisiekė 86 metų senutė - ilgametė jo mirusios motinos draugė. Ji papasakojo apie motinos įtarimus, kad medikai po maudymo procedūrų atnešė jai kitą vaiką, ir parodė seną D.Angell nuotrauką. Nufotografuota paauglė buvo stulbinamai panaši į K.R.Reed.

Medikai atliko ekspertizę ir patvirtino, kad D.Angell ir K.R.Reed yra seserys, o K.R.Reed „sesuo“ Dorothy užaugo svetimoje šeimoje. Hepnerio ligoninė pasiūlė sumokėti moterims kompensaciją, bet šios atsisakė. Kartu nugyvenusios didžiąją gyvenimo dalį jos labai suartėjo.


Šiame straipsnyje: dvyniaigimdymo namai

NAUJAUSI KOMENTARAI

regina

regina portretas
jai taip ivyksta tikriauusia vaikus patikimiausia gimdyti namuose .Nes pati nesiodama kudikius iki paskutines minutes sake dvynukai ,nes uzciuopdavo ,dvieju vaikuciu galvutes.gymdymo metu per skausmus girdejau zodziu:- turi buti dar vienas ,ziurekit! Bet i namus sugrizau su vienu suneliu ir po siai dienai sirdyje kazkos nerimas .Gal kazkur dar viena mano atzalele.Nes ir kraujo grupes nepasake ,pasiteisino ,kad sumaise ,nes tuo metu kitoje gimdykloje gimde kita moteris su panasia pavarde .daug klaustuku mano galvoje sukasi ir manau niekada nebusiu visiskai rami.

reginai

reginai portretas
Gal miegodama gimdei, kad nejutai kiek vaikų pačiai gimė?

To Regina

To Regina portretas
Pas mano mama buvo panasi situacija, jai gydytoja pasake, kad bus dvynukai :) Bet gimiau as viena :) manau tai tiesiog akiuseriu klaida ir tiek. Aisku kartais kyla ivairios mintys, bet tai yra tik speliojimai.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių