Geriausias pasaulyje darbas atiteko britui

Labdaros renginių organizatorius iš Didžiosios Britanijos Benas Southallas trečiadienį laimėjo geriausią pasaulyje darbą - tapo vienos Australijos atogrąžų salos prižiūrėtoju.

34 metų B.Southallas buvo pripažintas tinkamiausiu iš 16 finalininkų, atrinktų per milžiniško susidomėjimo sulaukusį konkursą, kurį organizavo Australijos vyriausybinė institucija „Tourism Queensland“.

Konkurse panoro dalyvauti 34 684 kandidatai iš beveik 200 šalių, o jo populiarumas pranoko visus Kvinslendo vyriausybės, kuri siekė populiarinti turizmą šioje Australijos valstijoje, lūkesčius.

Konkurso nugalėtojas šešis mėnesius galės mėgautis gyvenimu Didžiojo barjerinio rifo salose ir dalintis savo įspūdžiais su visu pasauliu tinklaraščių pranešimuose, nuotraukų dienoraštyje, vaizdo pranešimuose ir interviu.

Jeigu panorės, jis galės maitinti žuvis, atsiliepinėti į laiškus ir valyti baseiną, o už šį darbą per šešis mėnesiu gaus 150 tūkst. Australijos dolerių (apie 287 tūkst. litų).


Šiame straipsnyje: Hamiltono salaBenas Southallas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Algis

Algis portretas
pavyyyydziu:)

Aha

Aha portretas
Irgi buvau tarp pretendentu

to aha

to aha portretas
tai kur tu patirties semeisi kad per borta tave mete klaipedos juru muziejuj akvariume ar karpiu karjeruose? yra darbas kauno valymo irengimuose 300lt i menesi gundaisi?!
VISI KOMENTARAI 3

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių