Gegužės 31-oji - Blondinių diena

Latvijos blondinių asociacija pareiškė, kad ekonomikos krizės apimtoje šalyje mėgins pakelti piliečių nuotaiką ir surengs Rygoje paradą bei pokylį.

Pasak asociacijos vadovės Marikos Gedertės, šeštadienį ir sekmadienį renginiuose "GO BLONDE", tarp kurių numatytas koncertas, madų demonstravimas ir "blondinių golfas", dalyvaus, kaip tikimasi, 500 šviesiaplaukių.

„Žmonės apimti depresijos, jiems trūksta teigiamų emocijų", - sakė ji.

Latvija, turinti 2,3 mln. gyventojų, išgyvena sunkiausią tarp Europos Sąjungos (ES) šalių ekonomikos nuosmukį; šalyje auga nedarbas, o valstybės tarnautojams mažinamas darbo užmokestis.

„Ekonominė situacija tokia, kad visuomenei reikia tokių renginių, - sakė M.Gedertė. - O tai (bus) teigiama pramoga. Ir mes žinome, kad šviesiaplaukės yra linksmesnės".

Sekmadienį šviesiaplaukių parade, kaip sakė M.Gedertė, dalyvaus ir blondinių orkestras.

Be to, po parado įvyks pokylis, taip pat - geriausių šviesiaplaukių advokačių, žurnalisčių ir kitų profesijų atstovių konkursas.

„Man netrukdo tai, kad esu blondinė. Iš pradžių, kai ateini kur nors, kur tavęs dar nepažįsta, pirmas žmonių įspūdis (būna toks): "Aaa ... Blondinė"... Bet pradedi kalbėti ir įspūdis keičiasi: "Ne, ne blondinė!", - telegraf.lv sakė privačios mokyklos "Maxvel" direktorė Jelena Ivanova.

„Būtinai švęsiu blondinių dieną, nes gegužės 31-ąją yra mano vyro, tikro bruneto, gimtadienis. Vadinasi, bus dviguba šventė", - pridūrė ji.

Prekybos automobiliais kompanijos "Domenikss" šeimininkė Benita Sadauska sakė, kad "moters plaukų spalva yra viena jos moteriškumo apraiškų, kurią esant reikalui galima pakeisti, priklausomai nuo savijautos arba permainų troškimo".

„Tai - ypatingas papuošalas, kuris tik paryškina moters asmenybę ir jos bendrą įspūdį aplinkiniams", - telegraf.lv sakė B.Sadauska.

UNESCO 2006 metais gegužės 31-ąją paskelbė Pasauline šviesiaplaukių diena. Šių metų kovą į šviesiaplaukių judėjimą įsitraukė ir Latvija.


Šiame straipsnyje: blondinės

NAUJAUSI KOMENTARAI

mariomore

mariomore portretas
:-)))))))))))))))))

Vinculis

Vinculis portretas
tampam visos blondemis...:))

brunete...

brunete... portretas
o kodel nera bruneciu dienos?! gal cia proto atzvilgiu taip nuspresta pagerbti blondines :D
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių