„Galaxy Note II“ pardavinėjamas tris kartus greičiau nei pirmtakas

Išmaniojo telefono ir planšetinio kompiuterio hibridas „Samsung Galaxy Note II“ populiarumu nenusileidžia savo pirmtakui, nežiūrint į tai, jog nuo jo skiriasi savo ekrano dydžiu. Jau dabar nėra abejonių, jog naujam mobiliam įrenginiui nedaug trūksta iki to, jog jis taptų nauju pardavimų rekordininku.

Buvusio modelio „Galaxy Note“ pardavimų apimtys, kaip žinia, viršijo 10 mln. vienetų. Tačiau „Galaxy Note II“, sprendžiant iš turimos informacijos, turi visus šansus šį skaičių pagerinti. Vos kelių su trupučiu mėnesių po to, kai įrenginys pasirodė prekyboje, „Samsung“ pranešė jau apie parduotus 3 mln. vienetų. Tai reiškia, jog savo pardavimų sparta naujasis „planšetofonas“ jau lenkia pirmos kartos „Galaxy Note“.

Be skirtingo dydžio ekranų (5,55“ prieš 5,3“), „Galaxy Note II“ nuo pirmtako skiriasi eile patobulinimų: tai ir multisensorinis „Super AMOLED“ ekranas, skaitmeninė plunksna „S Pen“, keturių branduolių 1,6 GHz procesorius „Exynos 4412“ ir integruota grafika „Mali 400 MP4“, taip pat 2 GB operatyviosios atminties bei nuo 16 iki 64 GB talpos duomenų kaupiklis, kurį galima praplėsti micrSD atminties kortele (iki 32 GB).


Šiame straipsnyje: Galaxy note IISamsung

NAUJAUSI KOMENTARAI

X

X portretas
Reklamos 5x daugiau
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių