F.Kirkorovas pasitraukė iš Eurovizijos vertinimo komisijos

Muzikos žvaigždė Filipas Kirkorovas, paskirtas vadovauti Eurovizijos dainų konkurso Rusijos vertinimo komisijai, atsisakė toliau eiti šias pareigas. Kilo įtarimų, kad dainininkas gali būti neobjektyvus.

F.Kirkorovas neslepia, kad konkurso favoritas Sakis Rouvas yra senas jo bičiulis. Be to, prieš keletą dienų vertinimo komisijos pirmininkas pasikvietė į svečius Norvegijai atstovaujantį baltarusį Aleksandrą Rybaką. Pastarasis sužavėjo F.Kirkorovą savo vokaliniais sugebėjimais.

Tinklalapis life.ru rašo, kad šeimininkas svečią vaišino sumuštiniais su juodais ikrais ir ukrainietiška degtine, o A.Rybakas atsidėkodamas atliko dainą „Na nedelku, do vtorogo“ ir dar kelis sovietinius hitus.

„Kai dalyvius vertina profesionalas, jokios asmeninės simpatijos tam įtakos neturi, - tvirtino F.Kirkorovas. - Bet aš nenoriu, kad kiltų net menkiausių abejonių dėl Rusijos vertinimo komisijos objektyvumo. Todėl nusprendžiau pasitraukti.“

Televizija „Pirmas kanalas“ vietoje F.Kirkorovo komisijos pirmininku paskyrė prodiuserį Igorį Matvijenką.


Šiame straipsnyje: Eurovizijakirkorovas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Domantas

Domantas portretas
Išmintingas ir garbingas Kirkorovo poelgis.

Amicusis

Amicusis portretas
Taip , cia zestas garbingas.Bet ar nuo to tikrai geriau? Vienas profas pasitrauke, uzims jo vieta kitas.O kiek jis profas , velniai zino ...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių