„Euro-2012“ rezultatus pranašaus dramblė

Praėjusio pasaulio futbolo čempionato rungtynių rezultatus spėjo aštunkojis Paulis. Per šių metų Europos futbolo čempionatą jį pakeis dramblė Citta.

Orakulė savo gebėjimus pademonstravo atspėdama šio šeštadienio Europos čempionų lygos finalo laimėtojus, praneša thenews.pl.

33 metų Citta, gyvenanti Krokuvos zoologijos sode, dabar spės artėjančio „Euro-2012“ rugtynių rezultatus. Lenkijoje ir Ukrainoje vyksiantis čempionatas prasidės birželio 8 dieną.

„Drambliai pasižymi puikia nuojauta. Esu įsitikinęs, kad Citta teisingai įvardins favoritus“, – teigė zoologijos sodo direktorius Jozefas Skotnickis.

Orakule tapusi Citta įveikė du konkurentus, taip pat gyvenančius Krokuvos zoologijos sode – papūgą ir asilą, kai atspėjo, kad Čempionų lygos finale triumfuos „Chelsea“.

Artėjant čempionatui, Cittai bus pasiūlyta vaisių, papuoštų besivaržančių rinktinių vėliavomis. Taip ji spės varžybų favoritus.

Citta į Krokuvą atkeliavo iš „Terra Natura“ parko Valencijoje, kur 20 metų dirbo cirke. Ji mėgsta žiaumoti šokoladą ir vartytis purve.

Savo „Euro-2012“ orakulus išrinko ir vakarų Lenkijoje esančio Vroclavo zoologijos sodas. Jais tapo gaidžiai Gerwazy ir Protazy.

Jie bandys atspėti, kas laimės čempionatą, ir ar Lenkija pirmosiose čempionato varžybose Varšuvos nacionaliniame stadione birželio 8 dieną įveiks Graikiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

geriau

geriau portretas
skruzdelei duotu paspeliot,o dar geriau utelei,butu idomiau
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių