E.Ostapenko išvarytas iš turkiško rojaus

Hito „Dviratukas" atlikėjas Eugenijus Ostapenko pirma laiko buvo parskraidintas lėktuvu namo, kad negąsdintų poilsiaujančių turistų Turkijoje.

Taip baigėsi naujosios LNK laidos „Pirmą kartą su žvaigžde" filmavimas prabangiame viešbutyje „Voyage Belek" ant smaragdinės jūros kranto su dešimtimis restoranų ir barų.

LNK ir kelionių organizatorius „Novaturas" rengia projektą „Pirmą kartą su žvaigžde", kuriame niekada užsienio kurortuose neatostogavę žmonės skrenda ilsėtis su Lietuvos žvaigždėmis.

Vienas pirmųjų su kauniete Irena į Turkiją ilsėtis išvyko nuotykių ištroškęs dainininkas iš Klaipėdos E. Ostapenko.

Naujienų apie šių keliautojų poilsį Turkijoje ilgai laukti neteko - Eugenijus linksmintis pradėjo jau pirmą vakarą.

„Egzotiškos viešbučio „viskas įskaičiuota" džiunglės gundė ir viliojo žvaigždę. Kiekvienas rytas ir vakaras baigdavosi panašiai. Visų giliai nuostabai žvaigždė nesusigaudė dėl ko jam taip pinasi kojos ir svaigsta galva... Tikriausiai čia bus kalta turkiška saulė", - paslaptingai šypsojosi laidos „Pirmą kartą su žvaigžde" rengėjai.

Pasak šaltinių, viešbučio darbuotojai Eugenijų Ostapenko į kambarį lydėdavo maždaug dvidešimt kartų per dieną...Tačiau šis šelmis pasprukdavo ir vėl sėlindavo ieškoti stebuklingųjų vietų bei naujųjų draugų iš Maskvos, su kuriais susipažino prie vieno iš daugybės barų. Galų gale atostogos pasidarė per daug varginančios ir Eugenijus buvo pirma laiko parskraidintas į Vilnių.

Kaip Eugenijus Ostapenko ir ponia Irena pramogavo bei mezgė naujas pažintis ir kaip baigėsi judviejų atostogos, bus rodoma naujoje vasaros sezono LNK laidoje. Taip pat žiūrovai išvys, kaip buvo filmuojamas vaizdo klipas naujai Eugenijaus dainai „Atostogos", kuris taps neabejotinu hitu.


Šiame straipsnyje: Ostapenko

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Kas pasakys, kodėl Lietuvos estradoje tokie populiarūs minedai, ostapenkos ir žydrieji ruslanai?

kestas123

kestas123 portretas
ble zvaigzde atsirado

Domantas

Domantas portretas
Šaunuolis Eugenijus, deramai atstovavo Lietuvą. Pasrėbė žmogus abiem žandais.
VISI KOMENTARAI 15

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių