E.Dragūnas save vadina vieniša motina

Skandalais pagarsėjęs grupės SEL lyderis Egidijus Dragūnas teigia esąs visai kitoks, negu jį vaizduoja žiniasklaida. Apie tėviškus džiaugsmus, problemas dėl alkoholio ir lengvą muzikos atlikėjo duoną jis papasakojo LNK televizijos laidai „Auksinė savaitės blykstė“.

Nors buvo pakviestas kaip geltonosios spaudos džiaugsmas, pateikiantis visuomenei gardėsių - triukšmingų skandalų, SEL lyderis teigė atėjęs parodyti savo kitos pusės. Dainininkas tikino, kad yra visai kitoks nei jį parodo spauda, pilna tuštybės, purvo ir skandalų.

Vaikinas atvirai pasakojo, kaip jo gyvenimą iš esmės pakeitė sūnus, rūpinimasis juo. Jis įgijo daugiau atsakomybės jausmo, pakeitė aplinką ir draugus. Dabar E.Dragūnas bendrauja su tais, kurie turi vaikų. „Aš irgi esu vieniša motina, tik iš kitos pusės - tėvas“, - sakė muzikantas.

Paklaustas, ar tikrai gali būti pavyzdžiu savo sūnui, E.Dragūnas pamąstęs atsakė, kad tikisi, jog kada nors tikrai bus toks, kuriuo sūnus galėtų didžiuotis. Į klausimą, kodėl Andrius Mamontovas niekada neįsivelia į tokius skandalus, o E.Dragūnas - nuolat, „Auksinės savaitės blykstės“ svečias atsakė, kad priežastis turbūt yra ta, kad A.Mamontovas jau dvidešimt metų nevartoja alkoholio.

Paklaustas, ar ne laikas būtų atsisakyti alkoholio, Egidijus nusijuokęs atsakė: „Gal...“ Juo labiau, kad ir pats prisipažino, kad prisidirba tik tada, kai stipriai prisigeria ir tada būna labai taiklus.

E.Dragūnas taip pat pasakojo juokęsis iš prodiuserių Bendžių, kurie guodėsi, kad šiais laikais neįmanoma pragyventi iš muzikos, nes atlikėjams mokami vos du tūkstančiai litų. Skandalais pagarsėjusio atlikėjo manymu, tikrai įmanoma gyventi iš muzikos Lietuvoje. Jis tvirtino gaunantis dešimt ir dvidešimt kartų daugiau už koncertą ir jau septyniolika metų gyvena iš tos veiklos. Jei kas lieptų to atsisakyti, E.Dragūnui tai būtų labai sunkus ir skausmingas uždavinys.

Ne tik apie dabartinį, bet ir apie ankstesnį gyvenimo periodą, vaikystę ir laiką, kai sirgo žvaigždžių liga E.Dragūnas papasakos šį sekmadienį 19.30 val. „Auksinėje savaitės blykstėje“ per LNK.


Šiame straipsnyje: Egidijus DragūnasSelasSel

NAUJAUSI KOMENTARAI

panasumas

panasumas portretas
kazkaip man Dragunas E. panaseja i Mineda - net isvaizda panasi.

jonas

jonas portretas
as nesuprantu ziniasklaidos-kaip tokiam asilaui -tiek demesio?

fukaka

fukaka portretas
Antraštė prajuokino :)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių