E.Dragūnas neigia kaltę ir kovos už teisybę

Į žiniasklaidą pateko filmuota medžiaga, kurioje matyti, kaip skandalingąjį Egidijų Dragūną per Enriques Iglesias koncertą „supakuoja“ apsaugininkai.

Mobiliuoju telefonu užfiksuotuose kadruose aiškiai matyti, kaip du apsaugos darbuotojai paguldė „Sel'ą“ ant žemės ir surakino jam rankas. E.Dragūnas jiems intensyviai priešinosi.

Kaip žinia, E.Dragūnas po Enriques Iglesias koncerto atsidūrė areštinėje, iš kur ryte jį išgabeno greitoji medicinos pagalba. Policininkai „Sel'ą“ iš koncerto išsivežė po to, kai arenos apsaugininkai jį surakino už viešos tvarkos pažeidimą.

„Ekskomisarų biuro“ atstovų teigimu, E.Dragūnas nepakluso jų draudimui vaikščioti po tarnybines patalpas, o išvedamas lauk pasipriešino, trenkė vienam iš darbuotojų. Esą todėl teko panaudoti fizinę jėgą. Dainininkas teigia turįs išrašą iš gydytojų, kuriame diagnozuoti sumušimai, ir ketina kreiptis į teismą. Jis pripažįsta, kad anksčiau yra padaręs nemažai prasižengimų ir prisiėmė už juos atsakomybę, bet šį kartą dainininkas teigia, jog kaltas ne jis.

Tiesos paieškos - ketvirtadienį 20.10 val. „Lietuvos ryto televizijos“ laidoje „Super L.T.“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių