„Dviratukas“, kurį sukūrė ne E.Ostapenko (video)

Pirmadienį oficialiai išleidžiamas atlikėjo Eugenijaus Ostapenko naujausias albumas - „Dviratukas".

Skandalais, intriguojančiomis meilės istorijomis ir kriminalais išgarsėjęs atlikėjas tikisi, kad jo albumas sulauks dėmesio.

„Visos mano dainos apie meilę. Žinau, kad jos visiems patiks. Buvau labai įsimylėjęs, kai jas kūriau, o albumo bendraautoriai to nepraleido pro akis, todėl dar pridėjo keletą moterų širdis virpinančių kūrinių. Patikėkite manimi, šis albumas, tai daugiau nei tik „Dviratukas"- aš juo didžiuojuosi"- kalbėjo E.Ostapenko.

„Aš, žinokite, esu labai paprastas. Man nepatinka, kai mane vadina „kažkokiu tai" estrados princu - aš estrados Robinas Hudas", - vos sulaikydamas juoką kalbėjo vienų garbinamas, kitų nemėgstamas atlikėjas.

„Dviratukas" yra trečiasis jo albumas, kuriame galima išgirsti 10 naujausių dainų, o taip pat iš Romo Dambrausko susigrąžintą „Vėjas pučia" bei itin populiaria tapusią „Dviratukas".

Iki šiol ne visi atlikėjo gerbėjai žino, kad šią dainą ne pats E.Ostapenka sukūrė. Tai rusų atlikėjos Natali Rudinos kūrinio „Море цвета джинсов" perdirbinys. Melodija ta pati, tik žodžiai - kiti. Netikite - pažiūrėkite šį klipą.  

 

Taip pat galite paklausyti E.Ostapenkos variantą:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių