Didėja nešiojamųjų verslo kompiuterių pasirinkimas

Šiandien „Hewlett-Packard" bendrovė Berlyne pristatė Europos, Artimųjų Rytų bei Afrikos šalims skirtą naujieną - patvarų ir funkcionalų nešiojamąjį verslo kompiuterį „HP EliteBook Notebook PC".

„HP EliteBook" priskiriamas naujai nešiojamųjų verslo kompiuterių serijai, kuri išsiskiria šiuolaikine išvaizda. Šis kompiuteris buvo sukurtas taip, kad atitiktų JAV karinių pajėgų patvarumo standartus.

Kompiuteryje integruotas smūgiams atsparus kietasis diskas, drėgmės nebijanti klaviatūra. Šis kompiuteris išlieka patvarus ekstremaliose temperatūrose, o „HP DuraFinish" apsauginė medžiaga yra šešis kartus atsparesnė įbrėžimams. Kompiuterio korpusas pagamintas iš itin tvirto magnio lydinio.

Bendrovė taip pat pristatė naujausią programinės įrangos sprendimų komplektą „HP Professional Innovations", kuris užtikrina didesnį saugumą ir patogumą.

HP nešiojamų verslo kompiuterių serija išsiskiria tuo, kad yra pirmoji, siūlanti įvairias naujausias procesorių technologijas, pavyzdžiui, „Intel Centrino 2" procesorių su „vPro" technologija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių