„Debesų kompiuterija“ - kas tai?

„Debesų kompiuterija“ - kas tai? Kuo skiriasi "vidinė debesų kompiuterija" nuo "išorinės debesų kompiuterijos"?

Kodėl žmonės naudoja kartais prieštaraujančias sąvokas? Ar galime pasimokyti iš klaidų, kurias padarė Vakarų kompanijos, pirmosios pradėjusios "debesų kompiuterijos" modelio pritaikymą? Ar tikrai reikia bijoti visko, kas nauja ir netradiciška?

Į visus šiuos klausimus bus atsakyta lapkričio 26 dieną, penktadienį, 9 val. viešbutyje Best Western „Santaka“ (J. Gruodžio g. 21, Kaunas). Čia vyks konferencija „Cloud computing – kas tai?!”, kurios metu pranešėjai dalinsis savo patirtimi, pristatys gaminius, kurių pagalba Jūsų įmonė gali sumažinti išlaidas. Be to, renginio dalyviai galės gauti nemokamą IT infrastruktūros analizę, kurios vertė net 2000lt!

Konferencijos dalyvių laukia keturios pranešimų sesijos, kurių metu kalbės svečias iš „VMware“ kompanijos Libor Nedas, „Zillion Consulting“ direktorius Paulius Dubinskas, „DS Solutions“ pardavimų vadovas Ernestas Kuprinskas bei Ramūnas Markauskas iš „Nothaway Holdings Ltd.“.

Organizatoriai tvirtina, kad šis renginys skirtas verslo, plėtros bei finansų vadovams, nes būtent jie formuoja įmonės ateities strategiją bei plėtrą. Renginio tikslas - pateikti nepriklausomą informaciją apie šiandienos ir rytojaus tendencijas, supažindinti su skirtingais modeliais, kuriais vadovaujantis įmonės "vartoja" vidines ir išorines paslaugas, pranešti kokie yra žinomų modelių privalumai ir skirtumai.

"Tikime, kad po šio seminaro įmonių vadovai turės aiškią informaciją, kokios yra Jūsų įmonės galimybės optimizuoti informacinėms sistemoms ir įrangai skiriamas lėšas, lengviau prognozuoti būsimas kompanijos išlaidas, ir, svarbiausia, būti tikriems, kad įmonės plėtros planas kurtas atsižvelgiant į ateities technologijų galimybes ir privalumus", - viliasi organizatoriai.

Renginys yra nemokamas. Vietų skaičius ribotas - iki 40 žmonių.Būtina registruotis adresu .

Renginio programa:

8:30- 9:00        Atvykimas, registracija, kava.
9:00- 9:45        „CLOUD computing“ – kas tai? Nepriklausomas požiūris į technologijų raidą ir įtaką įmonių verslui. Paulius Dubinskas, „Zillion Consulting“
9:45- 10:30      Technologijos, keičiančios pasaulį. Vakarų Europos įmonių pavyzdžiai. Libor Nedas, VMware Inc. (anglų kalba)
10:30- 10:45  Kavos pertraukėlė
10:45- 11:30   „Vidinis debesis“ – kiek galime sutaupyti, gaudami daugiau paslaugų už mažesnę kainą?  Ernestas Kuprinskas, „DS Solutions“
11:30- 12:00 Reali virtualizacijos nauda (įgyvendintas projektas) - Ramūnas Markauskas, „Northway Holdings Ltd.“
12:00- 12:30      Pietūs


Šiame straipsnyje: debesų kompiuterija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių