„Chippendales“ vėl atvyks į Lietuvą

 

Lietuvaičių širdys greitai plaks smarkiau. Dvylika patrauklių, tobulai sudėtų ir įspūdingai judančių striptizo erelių vėl kaitins merginų kraują, rašo „Vilniaus diena".  

Šie vyrukai moterims suteikia kur kas daugiau nei tik nuogo kūno vaizdą. Kiekvienas jų pasirodymas - energija trykštantis šou, kuriame striptizo ereliai įkūnija įvairių filmų herojus. Jie dainuoja žinomiausias dainas, žino kaip užgauti gitaros stygas, suvirpinti kiekvienos moters širdį ir priversti šaukti net ir pačią didžiausią drovuolę.

 1978 m. susikūręs Los Andžele kolektyvas 1983 m. persikėlė į Niujorką. Per 30 gyvavimo metų kolektyvo „Chippendales" nariai buvo tik patys geriausi ir patraukliausi šokėjai, kasmet renkami iš tūkstančių norinčių prisijungti prie legendinių striptizo erelių.

„Chippendales" jau yra aplankę daugiau kaip 150 šalių, kuriose surengė per 35 tūkst. pasirodymų. Aikčiojimai, riksmai, įsijautusių moterų šūksniai - taip sutinkami šie vyrukai, kurių erotinis spektaklis trunka daugiau nei pusantros valandos. Profesionaliai paruoštas šou, originali choreografija, šviesų žaismas, neeilinių gebėjimų šokėjai renginiui garantuoja sėkmę, o žiūrovėms daug emocijų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių