BMW dizaineriai mano, kad „Apple“ išpopuliarino baltus automobilius

Anksčiau Jungtinėse Amerikos Valstijose tarp naujų automobilių karaliavusią juodą spalvą nukonkuravo balta. Tai patvirtino neseniai atliktas tyrimas, rašoma portale leftlanenews.com.

2011 m. apie 20 proc. JAV užsakytų automobių buvo baltos spalvos, kuri ilgai laikyta problemine, mat baltus automobilius sunku išlaikyti švarius. Kai kurie automobilių industrijos atstovai mano, kad baltos spalvos sugrįžimas į automobilių industriją yra tiesioginis „Apple“ populiarinamų „iPodų“, „iPadų“ ir „iMac“ kompiuterių rezultatas.

„Iki “Apple„ balta buvo siejama su tokiais dalykais kaip šaldytuvas arba vonios plytelės. “Apple„ baltą pavertė vertinga spalva“ - paaiškino BMW Spalvų, medžiagų ir apdailos dizainerių skyriaus vadovė Sandy McGill.

Tačiau balta tokia populiari yra tik JAV. Europoje vis dar karaliauja juoda ir pilka spalvos. Azijoje populiariausios yra sidabrinė ir balta.

Leftlanenews.com priduria,kad koreliacija tarp „Apple“ populiarėjimo ir naujų baltos spalvos automobilių gausėjimo Azijoje dar turėtų būti patvirtinta.


Šiame straipsnyje: BMWApplebalta spalva

NAUJAUSI KOMENTARAI

v

v portretas
jau tikrai, kad blondine rase straipsni.. bmw nuo lexus neskiria,kad ne toki paveiksliuka straipsnio iklijavo..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių