„Blue Bridge“ pristato „bridge2cloud“ verslui

Intelektualius informacinių technologijų (IT) sprendimus diegianti bendrovė „Blue Bridge“ pirmoji Lietuvoje siūlo įmonėms atsisakyti didžiulių investicijų nuosavai IT infrastruktūrai, o vietoje jų naudotis dinaminėmis IT paslaugomis „bridge2cloud“.

Debesų kompiuterijos (cloud computing) principais paremtas paslaugas „Blue Bridge“ teiks iš nuosavo modernaus duomenų centro. Bendrovės investicijos į duomenų centrą siekia 7 mln. litų.

„Šiuo metu Lietuvoje daugiau diskutuojama apie debesų kompiuterijos koncepciją, o mes stebėdami besikeičiančius rinkos poreikius bei technologines inovacijas, pirmieji pasiūlėme naująjį modelį išbandyti praktiškai. Įmonėms siūlome įsigyti IT infrastruktūrą, platformą ar sistemą, kaip paslaugą. Lietuvoje nėra susiformavęs tikslus debesų kompiuterijos apibrėžimas, tad dėl šios technologijos dinamiškumo – galimybės naudotis tik tais resursais, kurių verslui reikia konkrečiu metu – rinkai pristatome, kaip dinamines IT paslaugas“, – teigia IT bendrovės „Blue Bridge“ pardavimų ir marketingo direktorius Dalius Butkus.

Dinaminėmis IT paslaugos leidžia įmonėms atsisakyti nuosavos infrastruktūros, mokėti tik už tai, kuo tuo metu naudojamasi, o prireikus labai greitai sumažinti arba padidinti reikiamus IT išteklius. „Įmonėms suteikiame galimybę užsisakyti paslaugas pagal konkrečius poreikius – tiek pasirinkti norimą paslaugų apimtį, tiek laikotarpį, kuomet jomis bus naudojamasi. Orientuojamės į didelius ir mažus, standartinius bei specifinius IT poreikius turinčias įmones, todėl atsisakėme įprastinių paslaugų paketų, o minimalų naudojimosi jomis laiką sumažinome iki vienos valandos“, – sako D. Butkus.

„Blue Bridge“ dinamines IT paslaugos „bridge2cloud“ teikiamos iš modernaus įmonei priklausančio duomenų centro, kuris atitinka saugumo ir nenutrūkstamų paslaugų teikimo reikalavimus. Be to, visa duomenų centro infrastruktūra yra patalpinta sertifikuotoje kapsulėje, kuri 100 proc. apsaugo nuo drėgmės bei atspari tūkstančio laipsnių temperatūrai.

„Visi IT sprendimai mūsų duomenų centro klientams yra kuriami ir pateikiami, naudojantis virtualia infrastruktūra. Tai leidžia sukurti ir valdyti infrastruktūros pajėgumus ir tokiais atvejais įmonės nepatiria išlaidų dėl nenaudojamų arba nepakankamų IT resursų. Be to, tai suteikia galimybę IT sprendimus įdiegti žymiai greičiau, sudaryti lankstesnes sutartis ir greitai sukurti aplinką sprendimų testavimui“, – teigia bendrovės „Blue Bridge“ pardavimų ir marketingo direktorius.


Šiame straipsnyje: blue bridge

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių