Atidaryta pirmoji „Epson" atstovybė Baltijos šalyse

Antradienį atidaryta pirmoji IT bendrovės „Epson" atstovybė Baltijos šalyse. Pagrindinis biuras įkurtas Rygoje, iš čia bus koordinuojama bendrovės veikla Lietuvoje ir Estijoje.

„2001 metais „Epson" pradėjo kurti bendrovės Rytų Europos pardavimų struktūrą. Biuro įkūrimas Baltijos šalyse buvo viena iš šio plano dalių. Latviją pasirinkome dėl šios šalies geografinės padėties: iš čia patogu bet kuriuo laiku pasiekti partnerius ir klientus Lietuvoje ir Estijoje," - sakė „Epson"  pardavimo ir rinkodaros vadovė Vita Štopa-Jekabsoone.

Pagrindinė „Epson" atstovybės Rygoje užduotis - padidinti kompanijos mažmeninės prekybos rinkos dalį bei skatinti profesionalių vaizdo apdorojimo įrenginių pardavimus Baltijos šalyse.

Pagrindinės bendrovės produktų grupės - plačiaformatės spaudos spausdintuvai, daugiafunkciniai ir foto spausdintuvai, lazeriniai spausdintuvai, skaneriai, verslo klasės ir namų kino projektoriai, adatiniai spausdintuvai, skaitytuvai.

Šiuo metu iš visų „Epson" produktų didžiausią rinkos dalį užima adatiniai spausdintuvai - 60 proc. rinkos Baltijos šalyse ir 57 proc. Europoje. Iš visų Baltijos šalyse parduodamų kasdieninio naudojimo rašalinių spausdintuvų 21 proc. sudaro „Epson" produkcija, Europos rinkoje - 24 proc. „Epson"  projektoriai užima 10 proc. Baltijos šalių rinkos, o Europoje - 47 proc.


Šiame straipsnyje: epson

NAUJAUSI KOMENTARAI

Aidas

Aidas portretas
Spausdinkite, nuskaitykite ir bendrinkite tiesiogiai iš "Android" telefono ar planšetinio kompiuterio. Viskas gražu, bet kodėl spausdinat iš telefono (S8) Spausdina be LIETUVYBĖS????
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių