„Android 4.2.2“ gali pasirodyti dar vasario mėnesį

Daugelis rinkos analitikų prognozuoja, kad nauja „Android“ versija, kuri žinoma kaip „5.0 Key Lime Pie“, turėtų būti pristatyta kasmetinėje „Google I/O“ konferencijoje. Vis tik iki to laiko galima sulaukti dar vienos tarpinės operacinės sistemos versijos, žinomos kaip Android 4.2.2. Pastarosios debiutas gali įvykti dar šių metų vasario mėnesį.

Puslapio International „Business Times“ žurnalistų teigimu, kompanijos „Google“ darbuotojai jau testuoja pastarąją versiją su išmaniaisiais telefonais „Galaxy Nexus“ ir „Nexus 4“, taip pat planšetiniais kompiuteriais „Nexus 7“ ir „Nexus 10“. Nauja „Android“ versija turės kai kurių patobulinimų, susijusių su saugumo sistema, taip pat galima tikėtis eilės klaidų pataisymų.

Versija „Android 4.2.1 Jelly Bean“ buvo pristatyta 2012 metų lapkričio mėnesį, tačiau kaip ir buvo galima tikėtis, jos populiarumo augimas vyksta labai ir labai lėtai. Išleisdama naują „Android“ versiją ir ištaisydama žinomas klaidas, „Google“ tikisi padidinti naujų „Android“ versijų populiarumą prieš pasirodant „Android 5.0“. Tiesa, ir toliau bus galima tikėtis, kad atnaujinimai greičiausiai pasirodys tik „Google Nexus“ firminiuose įrenginiuose, o modernizacija vyks išimtinai naujų mobilių įrenginių debiuto rinkoje dėka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių