50 perspektyvių įmonių - „KTU Karjeros dienose“

Trečiadienį Kauno technologijos universitete vyks kasmetinis renginys ,,KTU Karjeros dienos 2010“.

Šiais metais susidomėjimą KTU studentais, kaip būsimais darbuotojais, parodė stabiliausios Lietuvos įmonės, didžiausios mūsų šalyje užsienio kapitalo kompanijos ir kelios visame pasaulyje žinomos tarptautinės bendrovės.

KTU Karjeros centras kartu su KTU Studentų atstovybe šeštus metus iš eilės organizuoja didžiausią Baltijos šalyse įmonių ir studentų kontaktų mugę „KTU Karjeros dienos“.

Renginio tikslas - tiesioginis studentų ir įmonių darbo rinkos poreikių išsiaiškinimas ir apsikeitimas kontaktais. Tai galimybė studentams tinkamai pasiruošti ateities karjerai, o įmonėms - susipažinti su būsimais perspektyviais darbuotojais, surengti įmonės veiklos pristatymus. P

er penkerius metus „KTU Karjeros dienose“ jau dalyvavo 424 įmonės ir 12,5 tūkst. studentų. KTU Karjeros centro duomenimis, vien pernai po „KTU Karjeros dienų“ darbo ar praktikos vietą rado daugiau nei 400 studentų.

Šiemet vis dar nepasiekus ekonomikos stabilumo, renginyje dalyvauja 50 sėkmingai veikiančių įmonių, iš kurių užsienio kapitalo kompanijos sudaro apie 30 proc. Tikimasi, kad įmonių ir studentų kontaktų mugėje apsilankys daugiau nei 3 000 perspektyvių, šiandienos darbo rinkos tendencijomis besidominčių KTU studentų.


Šiame straipsnyje: ktu karjeros dienos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių