Žvejų gatvėje – eismas viena kryptimi ir draudimas stovėti

Žvejų gatvėje automobiliams bus leista važiuoti tik viena kryptimi, o stovėti draudžiama. Taip siekiama šią gatvę paversti pėsčiųjų bulvaru.

Tokie eismo ribojimai Žvejų gatvėje įsigalios nuo gegužės 15 dienos ir bus panaikinti rugsėjo 30-ąją.

Saugaus eismo komisija ketvirtadienį patvirtino eismo organizavimo Žvejų gatvėje schemą.

Numatyta, kad į ją automobiliai galės įvažiuoti tik iš Vežėjų gatvės ir judėti viena kryptimi Teatro gatvės link.

Sutarta, kad iš kitų gatvelių įvažiuoti į Žvejų gatvę bus draudžiama ne tik kelio ženklais, bet ir fizinėmis priemonėmis – gėlių klombomis.

Žvejų gatvėje dirbantys verslininkai esą pasižadėjo, kad šiemet tikrai įrengs lauko kavinių. Dėl to ir nuspręsta riboti eismą.

Šioje gatvėje ne tik bus ribojamas eismas, bet ir draudžiama statyti automobilius. Juos bus galima palikti tik greta gatvės esančiose dviejose aikštelėse.

„Gyventojai savo automobilių taip pat negalės statyti Žvejų gatvėje. Jie privalės pasinaudoti teise automobilius statyti 200 metrų spinduliu aplink savo namą“, - teigė Klaipėdos savivaldybės Transporto skyriaus vedėjas Rimantas Mockus.

Saugaus eismo komisijos nariai Kelių policijos biuro viršininko Ramūno Šideikio paprašė, kad patruliai dažniau pakontroliuotų, ar Žvejų gatvėje vairuotojai laikysis eismo ribojimų.

„Visame mieste yra didžiulė netvarka dėl kelių ženklų nesilaikymo. Darbo tiek daug, tačiau turėsime omenyje ir Žvejų gatvę“, - nieko nepažadėjo R.Šideikis.

Pabrėžta, jog kelio ženklai, kurie draus įvažiuoti į Žvejų gatvę ir joje stovėti galios visą parą. Todėl esą naktimis triukšmo nekels taksistai.


Šiame straipsnyje: Žvejų gatvėeismas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kvailiai

Kvailiai portretas
Na kas per "auksas" ta žvejų gatvė, kad tiek privilegijų. Kam tokie svarstymai, kai patys politikai jau baigia senamiestį paversti miegamuoju rajonu? Ar nepastebite, kad jūsų sprendimai prieštarauja vienas kitam :) Jeigu aš gyvenu Kurpių gatvėje, kaip man patekti namo per šventes, kai uždaromas tiltų, turgaus ir dabar Žvejų gatvės??? Na niekur nėra tiek idiotų kiek pas mus su savo sprendimais :(

Javol

Javol portretas
savi-valdybes chebra "bulvaruoja".

to-1

to-1 portretas
valdininkai juk ten ir negyvena!!! o jei koks vienas ir gyvena,tai tam laikui isvaziuos atostogu...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių