Žmogžudys tebeieškomas

Vakar policininkai ir saugos darbuotojai naršė Trakų rajono miškus, tačiau surasti vyro, įtariamo žmogžudyste, nepavyko.

Vilniaus apskrities vyriausiasis komisariatas pranešė, kad lapkričio 5 d. komisariato ir Viešojo  saugumo tarnybos prie Vidaus reikalų ministerijos Vilniaus dalinio pareigūnai Trakų rajone, Onuškio apylinkės miškuose, surengė plataus masto policijos operaciją.

Tikrindami teritoriją, pareigūnai ieškojo Trakų rajono gyventojo Algio Aleksos, nušovusio buvusią sugyventinę bei sužalojusio jos dukrą ir motiną. Nors, pareigūnų turimais duomenimis, tikrintose apylinkėse galėtų būti rastas A. Aleksa ar jo lavonas, nuo pat ryto iki pirmųjų sutemų trukusi intensyvi paieška, kurioje dalyvavo daugiau kaip 100 pareigūnų, nebuvo vainikuota sėkme.

57-erių Algio Aleksos policija ieško nuo lapkričio 1 d. Tą dieną vyras medžiokliniu šautuvu per langą nušovė savo 55 metų sugyventinę Česlavą lbertavičienę, kartu su dukra viešėjusią pas savo motiną. 78-erių moters motina ir 27-erių dukra buvo taip pat peršautos, tačiau jų gyvybei pavojus nebegresia.

Įtariama, kad vyras nušovė savo sugyventinę, nes ši norėjo jį palikti. Manoma, kad vyras norėjo nusišauti ir pats.

Vėlinių savaitgalį Vilniuje ir jo apskrityje įvyko net 4 žmogžudystės.


Šiame straipsnyje: paieškapolicininkaižmogžudys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių