Žinomi vilniečiai kartu papuošė Kalėdų eglutę

Verslininkė Rasa Martens bičiulius pakvietė kartu pradėti pasiruošimą Kalėdoms. Pakvietusi į šventę ji kiekvieno paprašė atnešti po žaisliuką Kalėdų eglutei.

Eglutė papuošė Vilniaus senamiestyje įsikūrusią virtuvės reikmenų parduotuvę. R.Martens vylėsi, kad ji privers nusišypsoti ne tik parduotuvės klientus, bet ir vitriną matysiančius praeivius. "Manau, kad gražiausia eglutė yra nebūtinai ta, kuri papuošta vienodais žaisliukais, o ta, kuriai skyrėte daugiausiai meilės ir šilumos", - šypsojosi verslininkė.

Į R.Martens kvietimą atsiliepę draugai atėjo nešini pačių gamintais, išsaugotais iš vaikystės ar kitaip brangiais žaisliukais. Linas Zareckas-Choras padovanojo žaisliuką, kurį ant eglutės apatinės šakos kabindavo nuo pat vaikystės. Laura Imbrasienė atnešė savo darytą papuošimą. "Jis atrodo senas, bet iš tikrųjų pabaigiau jį tik vakar", - prisipažino dekupažo meną įvaldžiusi moteris.

Edita Mildažytė padovanojo vieną žaislą iš savo beveik 800 eglės žaisliukų kolekcijos. "Jei šitas suduš, atnešiu kitą, turiu pakankamai", - juokėsi ji. Žilvinas Grigaitis stengėsi išlaikyti nuolatinio keliautojo įvaizdį - po egle atsidūrė jo iš kokoso riešutų pagaminti ir akcentais iš įvairių šalių papuošti žaislai. Ant eglutės kabinti jie buvo per sunkūs, todėl tiesiog buvo pastatyti šalia.


Šiame straipsnyje: Kalėdos 2010

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių