Žiemos sezoną - nauji skrydžiai iš Vilniaus

Sekmadienį Tarptautiniame Vilniaus oro uoste (TVOU) įsigaliojo žiemos sezono reguliariųjų skrydžių tvarkaraštis, kuris galios iki 2010 metų kovo 27 dienos. Žiemos sezono tvarkaraštyje atsirado naujų skrydžių krypčių.

Nuo lapkričio 21 dienos  Lietuvos oro linijų bendrovė „Star1 Airlines“ skrydį į Žironą (Ispanija) dukart per savaitę keičia skrydžiais į Milano Malpensos oro uostą (Italija).

Nuo lapkričio vidurio TVOU darbą pradedanti Rusijos oro linijų bendrovė „Yamal Airlines“ 3 kartus per savaitę skraidins į didžiausią Maskvos oro uostą Domodedovo. Per Domodedovą „Yamal Airlines“ pasiūlė jungtinius skrydžius ir į 5 kitus Rusijos miestus: Omską, Čeliabinską, Nadymą, Salechardą ir Tiumenę.

Į Maskvos Vnukovo oro uostą skrenda ir Rusijos  oro linijų bendrovė “UtAir Aviation”.

Skrydžius iš Vilniaus ir į Vilnių šiemet pradėjo ir vykdo Švedijos „Skyways“, Belgijos „Brussels Airlines“, Ukrainos „Donbassaero Airlines“, Rusijos „UtAir Aviation“ ir „Yamal Airlines“ bei Lietuvos „Star1 Airlines“. Be jų reguliariuosius skrydžius TVOU taip pat vykdo „Aer Lingus“, „Austrian Airlines“, „Czech Airlines“, „LOT Polish Airlines“, „Lufthansa“, „airBaltic“, „Estonian Air“, „Finnair“ ir „Norvegian Air Shuttle“. Iš Vilniaus ir į Vilnių reguliariai skrendama 16 krypčių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių