Žalgirio arenos paramos fonde - per 76 tūkst. litų

Didžiausią sumą Žalgirio arenai šiuo metu yra paaukojęs Seimo narys Rimantas Dagys. Jis vienam svarbiausių Kauno objektų paaukojo 5,5 tūkst. litų.

Arenos paramos fondas buvo įkurtas siekiant suteikti galimybę prisidėti prie arenos statybų visiems norintiems tą padaryti. Aukojantieji daugiau kaip 1 tūkst. Lt bus įamžinti specialiame Rėmėjų take prie arenos.

Šiuo metu arenos fonde yra 76 tūkst. 555,55 Lt. Kaip jam paaukoti, galite sužinoti paspaudę čia.

Pagal fondo nuostatus visos paaukotos lėšos turi būti skirtos tik arenos statybos darbams.

Kodėl verta aukoti?

Aukodami arenai, sumažinsite savivaldybės dalį statybų biudžete ir taip prisidėsite prie spartesnio jos darbų užbaigimo. Sumą, kurią padengs iš aukų surinkti pinigai, savivaldybė galės skirti kitiems Kauno miestui svarbiems darbams, pavyzdžiui, gatvių remontui.

Ne paslaptis, kad Kauno arena yra gyvybiškai svarbi visai Lietuvai. Arena turi būti pastatyta, kad mūsų šalyje 2011 metais galėtų įvykti Europos vyrų krepšinio čempionatas.

Juridiniai ar fiziniai asmenys, paaukoję ne mažiau kaip 1 tūkst. Lt, bus įamžinti aikštėje šalia naujosios Kauno arenos. Mecenatai bus pagerbiami aikštėje prie arenos įrengiant specialią vienybės juostą iš žalvarinių plokštelių su paramą teikusiųjų pavardėmis ar pavadinimais.

Paaukoję didesnes pinigų sumas atitinkamai bus įamžinami didesnėmis plokštelėmis. 


Šiame straipsnyje: Žalgirio arenaKauno arena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių