Žadama turgaviečių prekiautojus kontroliuoti ir dieną, ir naktį

Policijos departamente susirinkę įvairių žinybų atstovai sutarė organizuoti ir vykdyti bendras kompleksines priemones, kurių metu pagal kompetenciją tikrinti turgaviečių prekiautojus.

Akcijose dalyvaus šalies policijos įstaigų, Valstybinės mokesčių inspekcijos prie Finansų ministerijos, Lietuvos savivaldybių asociacijos, Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos, Valstybinės vaistų kontrolės tarnybos prie Sveikatos apsaugos ministerijos, Valstybinės augalų apsaugos tarnybos, Lietuvos autorinių teisių gynimo asociacijos agentūros, Muitinės departamento prie Finansų ministerijos darbuotojai.

Kaip rašoma Policijos departamento pranešime, priemonės bus vykdomos ne tik turgavietėse, bet ir jų prieigose. Pareigūnai dirbs ir uniformuoti, ir civiliai, reidai bus vykdomi ne tik dienomis, bet ir naktimis. Pasak pareigūnų, nebus pamirštos ir ūkininkų, gyvulių, ekologiškų produktų turgavietės, kurių šalyje suskaičiuojama virš 200.

Artimiausiu metu bus parengtas priemonių planas, kuris bus vykdomas iki šių metų pabaigos. Visi institucijų veiksmai ir taktinės priemonės bus koordinuojami, jos keisis informacija, kartu ją analizuos. Metų pabaigoje visa surinkta medžiaga bus įvertinta ir sprendžiama dėl tolimesnių veiksmų.


Šiame straipsnyje: turgus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių