Vytauto parke pramogauti nesaugu (papildyta)

Penktadienį ant Parodos kalno esančiame Vytauto parke trūko tik vienos akimirkos iki nelaimės. Ant karuselių, kur pramogavo vaikai, nugriuvo senas supuvęs medis.

Apie tai portalą kaunodiena.lt informavo skaitytojas. Pasak Sauliaus Puolio, sutręšusi didžiulė liepa nugriuvo ant karuselių tuo metu, kai vieni vaikai jau buvo išlipę, o kiti dar nebuvo suspėję atsisėsti į karuselę.

Telefonu atsiliepusi įmonės "Vytauto parkas" buhalterė atsisakė teikti informaciją apie nelaimę. Anot jos, įmonės direktorius Ričardas Šidlauskas atostogauja ir įvykio taip pat nekomentuoja.

Įmonės „Irgita“, kuri prižiūri želdinius mieste, direktorius Robertas Mačiulis teigia apie nulūžusį medį Vytauto parke sužinojęs tik šiandien. „Kol kas nieko nepjovėme. Teritorija, kurioje nulūžo medis, yra miško paskirties žemė. Tam, kad galėtume ten atlikti darbus, reikalingi specialūs dokumentai ir leidimas. Prašymą Miškų kontrolės skyriui pateikėme. Tikimės greitai gauti leidimą darbams“, – sakė R. Mačiulis.

Anot jo, miškininkai turėtų įvertinti kitų medžių būklę ir nustatyti, ar jie nekelia pavojaus Vytauto parke pramogaujantiems miestiečiams. R.Mačiulio nuomone, už tai, kas įvyko, atsakingas žemės savininkas.

Sauliaus Puolio nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių