VYKSTAM.LT: nuo Gedimino bokšto iki Singapūro dangoraižių...

Tokiu skambiu pavadinimu pasivadinęs projektas startavo šį sekmadienį. Šeštą valandą ryto, pamojavę Gedimino bokštui keturių žmonių komanda senu Mercedes automobiliu pajudėjo link Singapūro.

„VYKSTAM!” kelionė prasidėjo.

Patys kelionės dalyviai - du vaikinai ir dvi merginos - vadindami šį projektą „beprotiškiausiu gyvenimo nuotykiu“ neslepia, kad nerimauja.

„Paskutinėmis minutėmis imi galvoti kurių galų mes prisimąstėm tokių vargų. Galėjome ramiausiai nuskrist į kokį šiltą kampelį ir gulėti bambas išvertę. Dabar gi, prisidarėme sau rūpesčių“. Tiesa, jau po poros minučių šios mintys nuvejamos į šalį ir toliau linksmai ruošiamasi kelionei.

Pora dienų prieš startą, Subačiaus apžvalgos aikštelėje įvyko smagus ir „cozy“ atsisveikinimas su draugais, giminėm, rėmėjais ir Vilniumi. Vieta buvo pasirinkta neatsitiktinai: iš čia matosi Gedimino bokštas ir nuostabi sostinės panorama.

Dalyviai džiaugiasi: „atrodo, mums pavyko: nuostabus oras, gera išlydėtojų nuotaika, Irenos virtas „kompotas“, draugų dovanos, praverčiančios kelionėje ir idealiai ant automobilio suklijuoti lipdukai. Už tai didžiausi ačiū Ugniui iš Gift‘o.“

Projekto vykstam dalyviai: Giedrius, Goda, Irena ir Juozas pristatė savo projektą, maršrutą ir susirinko iš svečių raštiškas mintis, pirmiausia kylančias pagalvojus apie šalis, kurias ketinama aplankyti.

„Visi palinkėjo mums sėkmės - geros kelionės. Mes žinome, kad visi draugai laiko kumščius ir tyliai baltai pavydi. Smagu. Svajonės pildosi, jei tik labai to nori. Tikime, kad mūsų laukia nuostabi kelionė, nauji įspūdžiai, išbandymai, patyrimai. Visų baisiai pasiilgsim. Rašysim, fotografuosim ir filmuosim, tikrai duosime žinoti apie save. Ačiū visiems, kurie atėjo, pabuvo, palinkėjo. Mums labai svarbi jūsų parama.“

Visi projekto „VYKSTAM!“ nuotykiai - portalo Diena.lt bloge: diena.lt/blogas/vykstam


Šiame straipsnyje: vykstam

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių