VU Psichologijos mokykla kviečia moksleivius

Rudenį sėkmingai pradėjusios veikti Vilniaus universiteto Psichologijos mokyklos tikslas – patenkinti susidomėjusių psichologija smalsumą, padėti suprasti save ir kitus, paruošti psichologijos ar kitų dalykų studijoms Vilniaus universitete.

Sausio 17 d. Psichologijos mokykla moksleivius kvies jau į ketvirtąjį seminarą „Besimokančios smegenys: psichikos biokultūrinės prielaidos“.

Iš viso numatyto aštuoni seminarai per metus. Juos veda Vilniaus universiteto Filosofijos fakulteto Bendrosios psichologijos ir Klinikinės ir organizacinės psichologijos katedrų dėstytojai. Seminarų metu taip pat vyksta praktiniai užsiėmimai, kuriuos ves psichologijos doktorantai ir magistrantai. Jų metu pasitelkiant profesionalius psichologinius testus moksleiviai mokomi pažinti save, išmokti valdyti stresą, pritaikyti psichologijos žinias mokantis, laikant egzaminus ir planuojant savo karjerą.

Sėkmingai baigę Psichologijos mokyklą gaus VU Filosofijos fakulteto pažymėjimus. Jei moksleivis nuspręstų rinktis Psichologijos studijas Vilniaus universitete, šis pažymėjimas garantuos ir 70 papildomų balų stojant.

Seminaras vyks sausio 17 d. 10 val. Vilniaus universiteto Filosofijos fakultete (Universiteto g. 9/1). Jo kaina – 120 lt. Registruotis galima iki sausio 14 d. el. paštu ptmc@fsf.vu.lt, telefonu 8 5 2687254 ar Psichologinių inovacijų ir eksperimentinių tyrimų mokymo centre (Universiteto g. 9/1, 116 kab.).


Šiame straipsnyje: psichologijos mokykla

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių