V.Ramaškienė įvertinta už indėlį į kino sklaidą

Šiemet Vilniaus miesto administracija „Kolegų prizą" skyrė Vilniaus tarptautinių kino festivalių rengėjai, VšĮ „Kino pavasaris" direktorei Vidai Ramaškienei.

Šį gruodį, šv. Kalėdų išvakarėse, Vilniaus Rotušėje įteiktas Vilniaus miesto administracijos Kultūros ir ugdymo departamento Kultūros ir meno skyriaus įsteigtas apdovanojimas „Kolegų prizas", skiriamas tiems, kurie per pastaruosius metus įnešė svarų indėlį į Vilniaus miesto kultūrą ir meną.

Apdovanojimas gali būti paskirtas menininkams, kultūrinės veiklos administratoriams, kultūros centrų, muziejų, bibliotekų darbuotojams, kultūros projektų autoriams ir vykdytojams bei kitiems asmenims ar asmenų grupėms.

Kandidatus jam teikia ir išrenka Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Kultūros ir ugdymo departamento Kultūros ir meno skyriaus darbuotojai, už juos slaptai balsuodami. Į Apdovanojimą gali pretenduoti Vilniuje ir kituose miestuose gyvenantieji (kuriantieji, dirbantieji) ir savo veikla skatinantieji kultūrinį bendradarbiavimą tarp sostinės ir kitų Lietuvos miestų. Kultūros ir meno skyriaus darbuotojai į Apdovanojimą negali pretenduoti.

Šįmet šv. Jono gatvės galerija (direktorė Regina Šimulynienė) - „Bronzos liedinimo simpoziumas-2008" - „Kolegų prizui" įteikti skyrė Vilmanto Adamonio skulptūrą „Gedimino sapnas" (bronza, 2008).

Ji įteikta ilgametei Vilniaus tarptautinių kino festivalių rengėjai, VšĮ „Kino pavasaris" direktorei Vidai Ramaškienei - už svarų indėlį į kino sklaidą.


Šiame straipsnyje: kinasramaškienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių