V.Navickas traukiasi iš konservatorių rinkimų sąrašo (papildyta 15 val.)

Sostinės meras Vilius Navickas pasiprašė išbraukiamas iš Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) sąrašo artėjančiuose savivaldos rinkimuose.

Tai 1diena.lt patvirtino mero padėjėja. V.Navickas prašymą išbraukti jį iš TS-LKD sąrašo pateikė partijos Vilniaus sueigai. Nors prašymas oficialiai dar nėra patenkintas, tai iš esmės reiškia, kad meras rinkimuose į sostinės tarybą nedalyvaus.

Tiesa, ir būdamas sąraše V.Navickas turėjo labai nedidelius šansus būti išrinktas į sostinės tarybą. Mat Vilniaus konservatoriai merą sąraše nustūmė į 28 vietą. Pats V.Navickas tvirtina, kad tokį sprendimą padarė norėdamas parodyti, kad nesilaiko įsikibęs posto.

„Manau, kad partijai dalyvauti rinkimuose bus lengviau. Tas taikinys, kuris rinkimuose būčiau aš, dabar bus nuimtas“, - sakė V.Navickas.

Paklaustas, ar šį sprendimą jis priėmė savarankiškai, ar paskatintas partijos kolegų, meras aiškino, kad „nesvarbu, ragino kas ar neragino“.

Konservatorių sąraše žemyn meras nusirito po skandalo dėl paviešino pokalbio tarp jo ir savivaldybės kontrolieriaus Šarūno Skučo. Nepaisant sprendimo trauktis iš partijos rinkimų sąrašo, V.Navickas mero posto palikti neketina.

Visus V.Navicko atsakymus galite skaityti ČIA.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių