V.Martikonis traukiasi iš Vilniaus vicemero posto

Liberalų sąjūdžiui atstovaujantis Vilniaus vicemeras Vidmantas Martikonis palieka postą. Jis iš pareigų oficialiai pasitrauks gegužės pradžioje.

V.Martikonis Diena.lt patvirtino, kad traukiasi iš vicemero posto. Jo atsistatydinimo klausimą taryba turėtų svarstyti per savo pirmą posėdį gegužės mėnesį. Tačiau paskutines dienas dirbantis mero pavaduotojas teigė nežinantis, kaip bus elgiamasi su jo kuruojamomis sritimis. Esą galimi du variantai. Pirmasis: V.Martikonio kuruojamos sritys gali būti išdalintos likusiems vicemerams. Antras variantas - naujo vicemero paieškos.

Diena.lt žiniomis, pirmas variantas labiau tikėtinas. Tokiu atveju, greičio matuokliai ir kiti su transportu susiję projektai veikiausiai bus perleisti į socialdemokrato Romo Adomavičiaus rankas. Gatvių ir skverų reikalais (įskaitant ir Tibeto skverą, dėl kurio V.Martikonis sulaukė gausios kritikos) tikriausiai užsiims liberalcentristų lyderis Gintautas Babravičius.

Tačiau įtakos sferų dalybos oficialiai dar neprasidėjo. Mat V.Martikonis postą paliks tik po gegužės 12 d. vyksiančio miesto tarybos posėdžio.


Šiame straipsnyje: martikonis

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių