Vilniuje vėl mėginta lazeriu akinti pilotus

Pirmadienio vakarą, apie 21.50 val., Vilniuje vėl mėginta lazeriu akinti besileidžiančio lėktuvo pilotus. Lazerio spindulys į pilotų kabiną buvo nukreiptas iš Liepkalnio gatvės ar aplinkinių gatvių, skelbia delfi.lt.

Tris dienas paeiliui pilotai lazeriu buvo akinami rugpjūčio pradžioje. Policija buvo sučiupusi grupę jaunuolių, tačiau po apklausos jie buvo paleisti.

Lazerio įrenginiais pilotus akinančius asmenis Civilinės aviacijos administracija siūlo bausti administracinėmis baudomis. Teisingumo ministerijai pateiktos Administracinių teisės pažeidimų pataisos, kurios numato, kad lazerio spinduliais pilotus akinantys asmenys turi būti baudžiami pinigine bauda iki 3 tūkst. litų. Baudos dydis priklausytų nuo įvykio pasekmių.

Šiemet pastebėti keli atvejai, kai pilotai buvo akinami lazerio šviesa. Incidentai užfiksuoti Kaune, Palangoje ir Vilniuje.


Šiame straipsnyje: lėktuvaiakina pilotus

NAUJAUSI KOMENTARAI

hm

hm portretas
Nu nesuprantu kas cia per zaidimas ir ka tie akintojai siekia padaryt. nu kvailiu banda...

asd

asd portretas
manyčiua, kad tai jaunuolių paišdikavimai, neturėjimas kas veikti.

oan

oan portretas
nu nebutru tos reklamos, nebutu tiek eksperimentuotoju... ne visuose reikaliukuose turetu policija atvirauti su zurnalistais, o dabar ziniasklaida paviesina ir pamoko, kaip tai reikia atlikti....va ir rezultatas, o durniu visur yra.. beje, ir lazeriu
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių