Vilniuje tęsiasi Politologų dienos (programa)

Politologų dienas ketvirtadienį švenčiantys esamieji ir būsimi politikos ekspertai dalyvavo protų mūšyje, formavo meandrą, o netrukus studentai ir dėstytojai varžysis stalo teniso ir krepšinio varžybose.

Nuo ryto iki pietų Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų instituto (VU TSPMI) studentai ir dėstytojai dalyvavo vadinamajame protų mūšyje. Nors dalyvauti Vilniuje gana populiariose varžybose buvo kviečiami visų fakultetų studentai, politologams iššūkį metė tik Vilniaus universiteto Teisės fakulteto auklėtiniai ir dar viena iš kelių žmonių suburta komanda. Iš viso renginyje dalyvavo 13 komandų, kiekvieną iš jų sudarė po 4-6 žmones.

Po šio renginio studentai, kurių daugumą sudarė pirmakursiai, žygiavo prie Baltojo tilto. Čia būsimieji politikos žinovai iš žmonių suformavo „gyvą“ VU TSPMI simbolį - meandrą.

Kiek vėliau surengta vieša šventinė diskusija "Kuo mes būsime užaugę?”. Diskusijoje dalyvavo visi trys VU TSPMI direktoriai - institutui nuo pat jo įkūrimo pradžios vadovavęs Egidijus Kūris, vėliau jį pakeitęs Raimundas Lopata ir dabartinis instituto vadovas Ramūnas Vilpišauskas - taip pat dėstytojai ir studentai.

15 val. prasideda stalo teniso varžybos, tuo pačiu metu netoli instituto įsikūrusioje Vilniaus Salomėjos Neries gimnazijoje susigrums studentų ir dėstytojų komandos. žaidimus.

Vakarinė dalis (muzikos klubas „Tamsta"):

20.00 - 22.00: VU TSPMI metų nominacijos, dieninės dalies konkursų nugalėtojų apdovanojimai ir.. VU TSPMI studentų grupės pasirodymas.

22.00 - 24.00: Freaks on floor gyvo garso pasirodymas

24.00 - 04.00: Romanteeshki Bitchiookaij Dj Cru

Įėjimo į "Tamstą" kaina: VU TSPMI sudentams (su LSP) - 10 Lt, kitiems - 15.


Šiame straipsnyje: politologų dienosTSPMI

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių