Vilniuje sulaikytas smurtautojas turėjo ginklą ir narkotikų

Vilniuje policija sulaikė smurtu šeimoje įtariamą vyrą. Netrukus paaiškėjo, kad jis turėjo ginklą, šovinių ir į narkotikus panašių medžiagų.

Penktadienio rytą po 6 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai gavo pranešimą, kad Gulbinėlių gatvėje vyras smurtauja prieš žmoną.

Į atvykusius pareigūnus kreipėsi 49-erių V.M. Moters teigimu, jos žentas 32-ejų S.G. muša savo žmoną ir septynmetį sūnų.

Pasak policijos pranešimo, S.G. pasitiko pareigūnus apsvaigęs ir itin agresyviai nusiteikęs, todėl buvo surakintas antrankiais. Policijos patrulių akivaizdoje smurtautojas grasino šeimos nariams, kad grįžęs juos nužudys ir sudegins namus.

Policininkams apžiūrėjus sulaikytąjį paaiškėjo, kad už kelnių diržo jis turi užsikišęs kovinį pistoletą TT, už kojinės – peilį dėkle. S.G. striukės kišenėje turėjo dvi šovinių dėtuves, kelnių kišenėje – maišelį su keturiais 5,6 mm. kalibro šoviniais, medinę pypkę ir maišelį su augalinės kilmės medžiaga, kaip įtariama, narkotikais.

S.G. pristatytas į policijos komisariatą, įvykio tyrimas tęsiamas.


Šiame straipsnyje: smurtassmurtas šeimoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

taxi

taxi portretas
skaitykite komentarus apie taxi verslą arxyve 2012.01.12 dienos laikraštyje.

augalines

augalines portretas
augalines kilmes medžiaga galėjo būti rūkomasis (pypkinis) tabakas :)) o ginklas galėjo būti legalus... oj ta policija, šaika bemokslių ir tiek...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių