Vilniuje rengiama Šeimų popietė

Lietuvos vaikų ir jaunimo centras spalio 2 d., šeštadienį, kviečia į Šeimų popietę. Joje visos smagios vilniečių šeimos galės išbandyti save įkvepiančiose ir talentus atskleidžiančiose, kūrybinėse ir judriosiose šeimai skirtose veiklose.

Šeimos dainuos, lipdys ir pieš kūrybinėse dirbtuvėlėse, šoks atvirose šokio pamokose, stos į šeimyninį stalo teniso mūšį, gros, muzikuos, improvizuos ir kitaip smagiai leis laiką.

Remiantis tyrimais, šeimose daugelis tėvų atitolsta nuo savo vaikų, tuo tarpu šios šventės tikslas ir yra atkreipti dėmesį į tai, kad esant net ir pačiam didžiausiui gyvenimo tempui šeimai yra labai svarbu mokėti turiningai leisti laiką kartu, o puoselėdamas stiprų emocinį ryšį su tėvais vaikas jaučiasi saugiai, labiau pasitiki savimi.

Šventės metu judriųjų veiklų šeimoms pristatyme plaukimo treneriai pasakos ir demonstruos povandeninio plaukimo įdomybes ne tik baseine, bet ir Raudonojoje jūroje, parodys povandeninio plaukimo įrangą, mokysis kirsti Gordijaus mazgą, pristatys tėvui ir sūnui skirtas treniruotes „7 plius“, plaukimo treneriai pasiūlys nuotaikingus vandens žaidimus sausumoje, pamokys saugaus elgesio vandenyje taisyklių.

„Dainuoja visa šeima“ – ir dideli, ir maži jos nariai – čia pat vietoje išmokę dainelę ją visiems pademonstruos. Dailės ir muzikos dirbtuvėlėse „Lizdelis“ ir „Meniška šeimynėlė“ bus kuriami Šeimų žiedai ir pasakų personažai, o šeimyniškai ir sveikai nusiteikusi kavinė „Jaunimo slėnis“ pasiūlys saldžių žaidimų.

Šeimų popietė Lietuvos vaikų ir jaunimo centre (Konstitucijos pr. 25) vyks šį šeštadienį, spalio 2 d., nuo 12 iki 15 val., čia visų svečių lauks  visos LVJC veiklos šeimai – keramika, dailė visai šeimai, „Lizdelis“, „Meniška šeimynėlė”, „Dainuoja visa šeima“, mažųjų mokymas plaukti kartu su tėvais, šeimos laisvalaikio klubas bei plaukimo tėvams ir sūnums veikla „7 plius“.


Šiame straipsnyje: šeimų popietė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių